Steam hesabın ismi mi o yoksa iPhone telefonun mubilmiyorum reis ST.PETERSBURG Iphone cihazı çok garip değil mi
farkettim reis zaten Bravodan düşürdüğüm parayla almıştım taş çatlasın 40 dolarGiden itemlerin üstüne soğuk su iç, geri alman mümkün değil
reis bildiğin İphone diğerlerinde benim cihaz ismim vardıSteam hesabın ismi mi o yoksa iPhone telefonun mu
Buraya girip ismimi Pablo Escobar yapmam 10 saniyefarkettim reis zaten Bravodan düşürdüğüm parayla almıştım taş çatlasın 40 dolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis bildiğin İphone diğerlerinde benim cihaz ismim vardı
Valla anlam bulamadım çok saçma geliyor. Adam 2 yıldır senin hesabında takılıyor. Sağlık olsun dostum en azından hesap senin elimdereis Iphone hiç kullanmadım hakim değilim ama adamın memleketi ST PETERSBURG gözüküyordu
aynen öyle zararda değilim sonuçta kasadan düşenlerle almıştım giresi tutmuşta olabilirValla anlam bulamadım çok saçma geliyor. Adam 2 yıldır senin hesabında takılıyor. Sağlık olsun dostum en azından hesap senin elimde
İtemler geri gelmez artık hocamsizce bu itemler geri gelir mi ? altında takas itemlerin olduğu bir şikayet gönderdim de.