Neler Yeni

Steamde Birbirinize Gt Yapalım.

"thorxium"

80+ Bronze
Arkadaşlar Steamde gt yapmak isteyen varmı ?
Mesela ben Steam Arkadaşlar kısmını boş görmeyi sevmiyorum kendimi yalnız hissediyorum.
Mesela atıyorum ben Rainbow'a girdim Arkadaşlarımdan birinde girdi mesela hazır girmişken onla beraber girmek iyi olabilir bu tarz ve o arkadaşlar kısmı dolu dolu güzel gözüksün diye ben görünüşe önem veririm mesela bi kez Epic games'te indirimli olan bi oyunu Steam arayüzü daha iyi olduğu için Steamden Almıştım bu tarz diyorum.
Yani gerçekten istiyen varsa çekinmedin yazabilir kendi arkadaş kodunuzu koyabilirsiniz.
Sadece benle değil başka kişilerlede burda gt yapabilirsiniz.
Konu o kadar büyürmü bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez...

Bu nerden yapılır kod kısmı o

Buda benim arkadaş kodum: 1053876578

Birde eklerken Steam adınızıda yazarsanız iyi olur çünkü buradaki isminizle Steam isminiz aynı olmaya biliyor kim olduğunu anlaşılmıyo.

Son düzenleme:

AydNn

80+ Bronze
Mesela ben Steam Arkadaşlar kısmını boş görmeyi sevmiyorum kendimi yalnız hissediyorum.
Mesela atıyorum ben Rainbow'a girdim Arkadaşlarımdan birinde girdi mesela hazır girmişken onla beraber girmek iyi olabilir bu tarz ve o arkadaşlar kısmı dolu dolu güzel gözüksün diye ben görünüşe önem veririm mesela bi kez Epic games'te indirimli olan bi oyunu Steam arayüzü daha iyi olduğu için Steamden Almıştım bu tarz diyorum.
Yani gerçekten istiyen varsa çekinmedin yazabilir kendi arkadaş kodunuzu koyabilirsiniz.

İşte bu gösterişçilere ve mükemmeliyetçi insanlara neden saygı duymadığımın kanıtı

Kadir_1987

80+ Silver

Gönderdim ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne oldu ki kötü bir şey yaptıysam özür dilerim.
Kimseden sakın özür falan dileme.
Bu hayatın da en önemli kuralın olsun.
Bazı durumlar hariç.
O kim ki özür diliyorsun kardeşim.

"thorxium"

80+ Bronze
İşte bu gösterişçilere ve mükemmeliyetçi insanlara neden saygı duymadığımın kanıtı
Bunu bana dediysen söyleyeyim Mükemmeliyetçi olmak kötü bir şey değil bence diğeri olduğumuda düşünmüyorum
1.Bence herkes bir yerde bir şeyde insan yada Arkadaş ister yani sen örnek olarak Steamde orda Arkadaşlar kısmında kimse yoksa (bilmiyorum vardır ama sadece örnek veriyorum) ve sen orda kendini iyi hissediyosan amenna ama ben orası boşken kendimi yaznlız hissediyorum herkes böyle olmayabilir saygı duyuyorum ve bir şey demiyorum...

"thorxium"

80+ Bronze
Gönderdim ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimseden sakın özür falan dileme.
Bu hayatın da en önemli kuralın olsun.
Bazı durumlar hariç.
O kim ki özür diliyorsun kardeşim.
Ya ben yine iyi olan taraf olmak istiyorum

biliyorum senin burda dediğin örnek olarak birinin ayağına basınca özür dilemeyi kastetmiyosun ama olsun ben yine görevimi yapmalıyım çünkü ben bunu öğrendim ve uygulamaya çalışıyorum.

Top Bottom