Arkadaşlar bugün sizinle kendi yapmış olduğum bir rozet işlemesinden bahsedicem.
Öncelikle belirtmeliyimki bu tamamen şans işidir, yapıp yapmamak tamamen size kalmıştır. şimdi konumuza dönelim
Akihabara - Feel the Rhythm isimli oyunun, rozetlerinin fiyatları toplamı yaklaşık 10 TL'ye geliyor ve eğer çıkarsa tokyo arka planı, 20-21 tlden satış yapılıyor. bu da size getirisi yaklaşık 18 TL oluyor.
ancak her zaman tokyo arka planı çıkmayabiliyor, çıkan arka planlar ve fiyatları hemen hemen aşşağıdaki gibi.
(1 rozet işlemesinden 1 tane çıkıyor)
Tokyo - yaygın - 21 TL
Ghost Illusion - seyrek - 0,08 TL
Electric town - nadir - 0,17 TL
https://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-565660 buradan ayrıca inceleyebilirsiniz
NASIL YAPILIR
Oyuna sahip olmak zorunda değilsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Bu 5 koleksiyon kartını steamde pazar üzerinden satın alabilirsiniz. Aldıktan sonra steamı açın ve yukarda topluluk yazan yerin yanındaki, isminizin üzerine gelin, ardından rozetlere tıklayın. eğer bu kartları elde ettiyseniz, orada bu kartların bulundugu sıra üzerinde hazır yazısını göreceksiniz, basın ve işleyin.
ardından size steam xp puanı, ifade ve arka plan verecek.
vereceği ve kar edeceğimiz bu arka planı bir süre satamazsınız bilginiz olsun
Kendim 5 sefer bu rozeti işledim ve 5 seferin hepsinde tokyo arka planı çıktı. belki ben çok şanslıyımdırç belkide gerçekten iyi bir yöntemdir. deneyip denememek tamamen size kalmıştır. ben bunu yeni keşfettim ve sizlerle paylaşmak istedim.
daha iyi bir rozet işlemesi varsaç aşşağıda yazarsanız memnun olurum.
Alıntıyı görüntüle
ilk açtığım rozetten çıkan tokyo arka planını dün 20.5tl den satışa koydum ve bugün satıldı ondan gelen parayla bugün 2 tane daha açtım ve ikisinde de tokyo arka planı çıktı
(yanlış olan, eksik olan bir yer varsa düzeltirseniz çok memnun olurum)