Oyun başı 1.50 TL'ye yakın kar ediyorsun genel olarak. Oyunu 1.42TL'ye alıyorsun kartları toplam 1.90-2.10 civarına gidiyor. Oyunu geri iade ediyorsun sonra. Bazı oyunların 40-50 tllik kartları var düşme ihtimali olan. Bazı oyunlarında rozetlerini çıkarıp 30-40 tllik arkaplanlar alabiliyorsun. Araştırma işi biraz.Steamde oyunlardan idle master ile kart düşürmek karlı mı yoksa boş iş mı? Yapmalı mıyım? Haftalık ne kadar kazandırır?
Hmm. Kârlı gibi görünüyor haftaya Steam indirim haftası başlıyor. Biraz kart biriktiriyim. Bildiğin site var mı (hangi oyun daha değerli kart düşürür gibi)Oyun başı 1.50 TL'ye yakın kar ediyorsun genel olarak. Oyunu 1.42TL'ye alıyorsun kartları toplam 1.90-2.10 civarına gidiyor. Oyunu geri iade ediyorsun sonra. Bazı oyunların 40-50 tllik kartları var düşme ihtimali olan. Bazı oyunlarında rozetlerini çıkarıp 30-40 tllik arkaplanlar alabiliyorsun. Araştırma işi biraz.
Birazcık şans meselesi hocam o. bazen 0.9 saatte düşebiliyor bazende 7 saatte.geçtiğimiz ay 50 tane oyun aldım çoğu 1 lira 1.50 liraydı
kartların hepsi 3 saat 5 saat de düştü
oyunları iade edemedim ,neyse ki düşen 3 tane kart 10 liraydı onlardan kâr ettim.
Gayet işinize yarar hocam? Cardlar ile geçen sene 50 TL civarı bir şey kastım bir haftada. Steam indirimlerinden sonra 5-6 tane iyi oyun aldım.Bence bu işlere bulaşmayın. Nedeni küçük kazançlar gerçekten işinize yaramayacak. Ya kendinize daha büyük bir hedef belirleyin yada direk vazgeçin.
Eğer sen oyun oynayarak para kazanıcağım oyun paramı çıkarırım diyorsan sen vaktini boşa harcamaya devam et. Diğer insanlar boş durmuyor. Ve sen bunu yapana kadar daha faydalı şeyler yapabilirsin belki. Bu yüzden karar senin. Eğer sırf oyun için ömrünü heba edeceksen buyur yol senin. Ama pişman olduğunda bu yoldan dönüşün yok. Sadece taraf değiştirirsin ve kaybettiklerin hiçbir zaman geri gelmez. Bu yüzden seni senle baş başa bırakıyorum. Kendin bir şekilde yolunu bul ama oyunlarla değil. Ha illa oyunlardan para kazanacaksan oyun yap onlardan kazan. Başka türlü para kazanma hedefin varsa yapamazsın.Birazcık şans meselesi hocam o. bazen 0.9 saatte düşebiliyor bazende 7 saatte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gayet işinize yarar hocam? Cardlar ile geçen sene 50 TL civarı bir şey kastım bir haftada. Steam indirimlerinden sonra 5-6 tane iyi oyun aldım.
Mesela bugün Hentai Girl'de card düşürürken 4 saatte 2 tane kart düşmüş ama kartların 2'side 1 TL. Her türlü karda oluyorum yani. Böyle küçük küçük kazanıyorsun. Nerdeyse hiç zamanınıda almıyor.
Idle master ile oyun oynamıyorsun kanka. Okulda telefon dolabına koyarken açıyosun. veya evde ders çalışırken o kendiliğinden kart düşürüyor. Oyunu oynamıyorsun yani. yatmadan önce 4-5 oyun alıyorum sabah kalktığımda hepsinin kartı düşmüş oluyor. Zamanımı boşa mı harcıyorum yani?Eğer sen oyun oynayarak para kazanıcağım oyun paramı çıkarırım diyorsan sen vaktini boşa harcamaya devam et. Diğer insanlar boş durmuyor. Ve sen bunu yapana kadar daha faydalı şeyler yapabilirsin belki. Bu yüzden karar senin. Eğer sırf oyun için ömrünü heba edeceksen buyur yol senin. Ama pişman olduğunda bu yoldan dönüşün yok. Sadece taraf değiştirirsin ve kaybettiklerin hiçbir zaman geri gelmez. Bu yüzden seni senle baş başa bırakıyorum. Kendin bir şekilde yolunu bul ama oyunlarla değil. Ha illa oyunlardan para kazanacaksan oyun yap onlardan kazan. Başka türlü para kazanma hedefin varsa yapamazsın.
Arka planda idle master açıp kod yazicamEğer sen oyun oynayarak para kazanıcağım oyun paramı çıkarırım diyorsan sen vaktini boşa harcamaya devam et. Diğer insanlar boş durmuyor. Ve sen bunu yapana kadar daha faydalı şeyler yapabilirsin belki. Bu yüzden karar senin. Eğer sırf oyun için ömrünü heba edeceksen buyur yol senin. Ama pişman olduğunda bu yoldan dönüşün yok. Sadece taraf değiştirirsin ve kaybettiklerin hiçbir zaman geri gelmez. Bu yüzden seni senle baş başa bırakıyorum. Kendin bir şekilde yolunu bul ama oyunlarla değil. Ha illa oyunlardan para kazanacaksan oyun yap onlardan kazan. Başka türlü para kazanma hedefin varsa yapamazsın.
Evet. Sen kafanı ona takıyorsun ve bütün gün aklın onda kalıyor. Eğer derdin para kazanmaksa bu şekilde uğraşmam yanlış. Geleceğini oyunlar değil derslerin kurtaracak.Idle master ile oyun oynamıyorsun kanka. Okulda telefon dolabına koyarken açıyosun. veya evde ders çalışırken o kendiliğinden kart düşürüyor. Oyunu oynamıyorsun yani. yatmadan önce 4-5 oyun alıyorum sabah kalktığımda hepsinin kartı düşmüş oluyor. Zamanımı boşa mı harcıyorum yani?
Eğer başka hali hazırda bir işin varsa yapmana engel olmam. Ama bütün her şeyini ona bağladıysan kusura bakma boş iş derim.Arka planda idle master açıp kod yazicam
Hocam bazende idle master acicam işte oyun oynayacağım zaman arka planda dursun. Hiç değilse kârım olur.Evet. Sen kafanı ona takıyorsun ve bütün gün aklın onda kalıyor. Eğer derdin para kazanmaksa bu şekilde uğraşmam yanlış. Geleceğini oyunlar değil derslerin kurtaracak.
Eğer başka hali hazırda bir işin varsa yapmana engel olmam. Ama bütün her şeyini ona bağladıysan kusura bakma boş iş derim.
Yok hocam tüm umudumu oraya bağlamadim. O kadarda değilEvet. Sen kafanı ona takıyorsun ve bütün gün aklın onda kalıyor. Eğer derdin para kazanmaksa bu şekilde uğraşmam yanlış. Geleceğini oyunlar değil derslerin kurtaracak.
Eğer başka hali hazırda bir işin varsa yapmana engel olmam. Ama bütün her şeyini ona bağladıysan kusura bakma boş iş derim.
O zaman yap gitsin. Zaten bir şey kaybetmeyeceksin. En azından boş zamanlarında oynayacak oynun olur.Hocam bazende idle master acicam işte oyun oynayacağım zaman arka planda dursun. Hiç değilse kârım olur.
Yok hocam tüm umudumu oraya bağlamadim. O kadarda değil