Steam'de , Oyunlar İçin Belirlenen Başarımları Nasıl Hızlıca Kazanırım ?

Reaksiyon skoru
560
steam'de arkadaş olduğum biri 0,8 saate the witcher 3 oyunundaki 78 başarımıda tamamlamış. bu nasıl yaptı anlamadım. diğer oynadığını oyunlardada başarımları full yapmış nasıl yaptıyor bunu :)
resim_2022-12-14_012529510.png

Steam arcivech ile yapılıyor

agalar harbi legal bir yolu var mı bunun varsa yapak

1 saatmi 😂 dostum oynadığın oynaması ücretsiz oyunları bile yapabilirsin envanterinde olmasına dahi gerek yok 🤣

1 saatmi 😂 dostum oynadığın oynaması ücretsiz oyunları bile yapabilirsin envanterinde olmasına dahi gerek yok 🤣s

Steam Achievement Manager diye bir uygulama kullanılıyor pek güvenemedim ama bir çok insan yapmış​

steam'de arkadaş olduğum biri 0,8 saate the witcher 3 oyunundaki 78 başarımıda tamamlamış. bu nasıl yaptı anlamadım. diğer oynadığını oyunlardada başarımları full yapmış nasıl yaptıyor bunu :)Alıntıyı görüntüle
İlla hile olması şart değil witcher gibi hikaye tabanlı oyunların save dosyaları internette mevcut save dosyasını indirip oyun klasörüne atıyorsunuz. Ardından oyunda save dosyasını açtığınız anda ilgili başarım kazanılmış oluyor. Ancak bu yol ile 78 başarımı 45 dk da yapmak ne kadar mümkündür bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla hile olması şart değil witcher gibi hikaye tabanlı oyunların save dosyaları internette mevcut save dosyasını indirip oyun klasörüne atıyorsunuz. Ardından oyunda save dosyasını açtığınız anda ilgili başarım kazanılmış oluyor. Ancak bu yol ile 78 başarımı 45 dk da yapmak ne kadar mümkündür bilmiyorum.
Dediğim yöntemi yapabilirsin hocam. Oyun başlarındaki bilgisizliğim yüzünden es geçtiğim 3-4 başarımı bu şekilde tamamlamıştım .
1670972017038.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim yöntemi yapabilirsin hocam. Oyun başlarındaki bilgisizliğim yüzünden es geçtiğim 3-4 başarımı bu şekilde tamamlamıştım .

Steam Achievement Manager ile​

oynadığım tüm oyunların başarımları fulledim ıjkupshdfgkdsnjfgdfhg

resim_2022-12-14_015841372.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa