Güvenilir mi hocam nereden indirebiliriz acaba bir anlatırsanız çok sevinirim.Steam Achievement Manager ile
oynadığım tüm oyunların başarımları fulledim ıjkupshdfgkdsnjfgdfhg
Alıntıyı görüntüle
Güvenilir mi hocam nereden indirebiliriz acaba bir anlatırsanız çok sevinirim.Steam Achievement Manager ile
Alıntıyı görüntüle
SteamAchievementManager-7.0.25.zip dosyasına indir yapılış videosu burada çok kolay yerinde olsam sadece oynadığın oyunlara yaparım program güvenilir herkes yapıyormuş yeni ögrendim yapım videosunu bırakıyorumGüvenilir mi hocam nereden indirebiliriz acaba bir anlatırsanız çok sevinirim.
Yaptım hocam siz gelmeden bir şey olmaz demi ya hesaba korktum.SteamAchievementManager-7.0.25.zip dosyasına indir yapılış videosu burada çok kolay yerinde olsam sadece oynadığın oyunlara yaparım program güvenilir kerkes yapıyormuş yeni ögrendim yapım videosunu bırakıyorum
görseliğe önem veren bir şizofren değilsen gerek yok ama yapsan iyi olur güzel duruyorArtısı ne yani hepsini yapmanın başarımın ?
Bu arada başarımları geri silebiyoruz ben sildim Crysis 1.görseliğe önem veren bir şizofren değilsen gerek yok ama yapsan iyi olur güzel duruyor
oynadığın oyunlşara yaparsan bir şey olmaz hiç oynamadığın oyunlara yapma bence ban yiyebilirsen ben görmedim ama riski varYaptım hocam siz gelmeden bir şey olmaz demi ya hesaba korktum. Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abo yanlış Crysis'e yapmışım 0 saat 40 başarım müthiş.
Hocam benim Steam'e bir şey oldu bağlantı kesildi falan dedi kapattım çevrımdışı modda açılıyor sadece ağa banlanmıyor.oynadığın oyunlşara yaparsan bir şey olmaz hiç oynamadığın oyunlara yapma bence ban yiyebilirsen ben görmedim ama riski var
risk almaya değmez oynadıktan sonra yaparsan daha iyi olur
bende bir sıkıntı yok fifa oynuyorum şimdi profile falan da girebiliyorum internetten mi kaynaklı acaba korkutma beniHocam benim Steam'e bir şey oldu bağlantı kesildi falan dedi kapattım çevrımdışı modda açılıyor sadece ağa banlanmıyor.
Steam Achievement Manager ile
Alıntıyı görüntüle
Düzeldi hocam sanırım ben biraz dozunu kaçırdım arka arkaya bir sürü oyun yapınca bozuldu sistem 5 dakika bekledim düzeldi şuan normal devam ediyorum sakin bir şekilde.bende bir sıkıntı yok fifa oynuyorum şimdi profile falan da girebiliyorum internetten mi kaynaklı acaba korkutma beni
knk b*kunu çıkarma laksjdfsjdfkjshdgfd dozunda yap sonra sıkıntı çıkmasınDüzeldi hocam sanırım ben biraz dozunu kaçırdım arka arkaya bir sürü oyun yapınca bozuldu sistem 5 dakika bekledim düzeldi şuan normal devam ediyorum sakin bir şekilde.
görsellik başka bir artısı yok bazen kart falan veriyorBaşarım fullemenin faydası nedir? Steam EXP'i verip level mi atlatıyor?
Arada bir profil yok falan diyor ahaha harbi tırstım kaç milyarlık hesabım yani.knk b*kunu çıkarma laksjdfsjdfkjshdgfd dozunda yap sonra sıkıntı çıkmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
görsellik başka bir artısı yok bazen kart falan veriyor