Steam'de , Oyunlar İçin Belirlenen Başarımları Nasıl Hızlıca Kazanırım ?

Artısı ne yani hepsini yapmanın başarımın ?

SteamAchievementManager-7.0.25.zip dosyasına indir yapılış videosu burada çok kolay yerinde olsam sadece oynadığın oyunlara yaparım program güvenilir kerkes yapıyormuş yeni ögrendim yapım videosunu bırakıyorum

Yaptım hocam siz gelmeden bir şey olmaz demi ya hesaba korktum. :D
Screenshot_1.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abo yanlış Crysis'e yapmışım 0 saat 40 başarım müthiş.

Yaptım hocam siz gelmeden bir şey olmaz demi ya hesaba korktum. :DAlıntıyı görüntüle

Abo yanlış Crysis'e yapmışım 0 saat 40 başarım müthiş.
oynadığın oyunlşara yaparsan bir şey olmaz hiç oynamadığın oyunlara yapma bence ban yiyebilirsen ben görmedim ama riski var :)
risk almaya değmez oynadıktan sonra yaparsan daha iyi olur

Hocam benim Steam'e bir şey oldu bağlantı kesildi falan dedi kapattım çevrımdışı modda açılıyor sadece ağa banlanmıyor. :)
bende bir sıkıntı yok fifa oynuyorum şimdi profile falan da girebiliyorum internetten mi kaynaklı acaba korkutma beni

bende bir sıkıntı yok fifa oynuyorum şimdi profile falan da girebiliyorum internetten mi kaynaklı acaba korkutma beni
Düzeldi hocam sanırım ben biraz dozunu kaçırdım arka arkaya bir sürü oyun yapınca bozuldu sistem 5 dakika bekledim düzeldi şuan normal devam ediyorum sakin bir şekilde.

Düzeldi hocam sanırım ben biraz dozunu kaçırdım arka arkaya bir sürü oyun yapınca bozuldu sistem 5 dakika bekledim düzeldi şuan normal devam ediyorum sakin bir şekilde.
knk b*kunu çıkarma laksjdfsjdfkjshdgfd dozunda yap sonra sıkıntı çıkmasın

Başarım fullemenin faydası nedir? Steam EXP'i verip level mi atlatıyor?
görsellik başka bir artısı yok bazen kart falan veriyor

knk b*kunu çıkarma laksjdfsjdfkjshdgfd dozunda yap sonra sıkıntı çıkmasın

görsellik başka bir artısı yok bazen kart falan veriyor
Arada bir profil yok falan diyor ahaha harbi tırstım kaç milyarlık hesabım yani. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,508
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri