Steamde oyunlar kaç liraya düşüyor ?

Eyisha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,126
Arkadaşlar yaklasık 1-2 haftaya çin yeni yılından dolayı indirimler başlicak bende oyun almak istiyorum aşağıda belirttiğim oyunlar kaç lira olur en fazla çok fazla param yok ama çok fazla oyun almak istiyorum :D
The Witcher 2-3
Skyrim
Sea of Thieves
Hades
DOOM (2016)
Naruto ninja storm 4

Arkadaşlar yaklasık 1-2 haftaya çin yeni yılından dolayı indirimler başlicak bende oyun almak istiyorum aşağıda belirttiğim oyunlar kaç lira olur en fazla çok fazla param yok ama çok fazla oyun almak istiyorum :D
The Witcher 2-3
Skyrim
Sea of Thieves
Hades
DOOM (2016)
Naruto ninja storm 4
ha bide Rust ve Car x drift online

The Witcher 2-3
Skyrim
Sea of Thieves
Hades
DOOM (2016)
Naruto ninja storm 4
Hocam witcher 3 kesimlikle arkadaşlarınız varsa ve oynuyorsa sot eğlenceli

Her oyun aynı % indirime girmiyor paranızı hazırda tutun günü gelince kartınıza paranızı atar alırsınız.

Sot'u arkadaşım önerdi zaten onların tayfayla oynicam önerdiğiniz başka oyun varsa listeye ekleyem :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rust oynayan tanıdıgım yok ya olsa keske
Bütçenziz ne ka kadar

Steam indirimleri bir tuzak. Normalden daha çok para harcatıyorlar

Ama ucuza daha çok oyun almış oluyoruz? Hem olurda hesabı satmak istersek değerlenmiş oluyor.
neden artık siri cevaplıyor demiyon, bir de o kısmı da var ama ben birazda espri amaçlı söledim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
The witcher 2 4 TL’ye, The witcher 3 18 TL’ye düşüyor.
Diğerlerini bilmiyorum.

@Eyisha SteamDB sitesinden önceki indirim fiyatlarına bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,277
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri