- Reaksiyon skoru
- 7,412
- Konu Sahibi Konu Sahibi
onu seçtim zatenKredi kartına yapar. Neden boacompara ile ödedin ki?
Normal visa veya normal MasterCard seçmiş olsaydın iade olurdu dostum
onu seçtim zatenKredi kartına yapar. Neden boacompara ile ödedin ki?
Normal visa veya normal MasterCard seçmiş olsaydın iade olurdu dostum
Eee kötü niyetin sonucu bu oluyormuş.Kredi kartına yapılıyor diyen oldu
200 alır büyük ihtimalle ama 50 liranın hesabını kim verir bilememÇok zarar eder bence yapmasın
Yok yapılmıyor bende eskiden denemiştim cüzdana iade etmişti son 1 yılda değiştiyse bilemem tabii.Kredi kartına yapıyor diye biliyordum
Yapılıyor hocam. Daha yazın paparada iade almıştım dekont atabilirim. Ama boacompara seçerseniz iade olmuyorYok yapılmıyor bende eskiden denemiştim cüzdana iade etmişti son 1 yılda değiştiyse bilemem tabii.
Ben 50 lirayı önemserdim bence birini bulup oyun hediye etsin para alsın200 alır büyük ihtimalle ama 50 liranın hesabını kim verir bilemem
Bunu oluyor diyen arkadaş diyecekti bana .Yapılıyor hocam. Daha yazın paparada iade almıştım dekont atabilirim. Ama boacompara seçerseniz iade olmuyor
Keşke görseydimBunu oluyor diyen arkadaş diyecekti bana .
sen Steam cüzdanına iade al kardesım bana key cek 200tl atesleyem ciddiyim.
Ben boacomparayla yapmıştım. O yüzden olmamış demek ki. Bilgilendirme için teşekkür ederim bende bilmiyordum paparada olduğunu.Yapılıyor hocam. Daha yazın paparada iade almıştım dekont atabilirim. Ama boacompara seçerseniz iade olmuyor
Post automatically merged:
Ben 50 lirayı önemserdim bence birini bulup oyun hediye etsin para alsınmümkünse
Sen boacompara ile yapacağını söylemedim ki.Bunu oluyor diyen arkadaş diyecekti bana .