LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 9,196
Doğru hocam ama normal visa veya MasterCard seçtigine emin ol@LordHasan sanırsam bir şey alınca kartı ekle diye bir şey çıkıyor doğrumu?
Doğru hocam ama normal visa veya MasterCard seçtigine emin ol@LordHasan sanırsam bir şey alınca kartı ekle diye bir şey çıkıyor doğrumu?
Çok geçmiş olsun. Benim bildiğim çözümü yokBiri çözüm önersin ailemden iade edecem diye aldım
Tosla kullanıyormusun?Tosla kullanıyorsan özele gel sana 5 TL atarım steamden bir şey alırsın o zaman kartı eklersin.
Ancak bildiğim kadarıyla başka karta iade alınmıyorTosla kullanıyorsan özele gel sana 5 TL atarım steamden bir şey alırsın o zaman kartı eklersin.
Post automatically merged:
Tosla kullanıyormusun?
Hocam rahat ol sonuçta koskoca Steam, bilinmedik duyulmadık bir site değil illaki alırsın paranı.Biri çözüm önersin ailemden iade edecem diye aldım
Siri cevaplıyor;Ancak bildiğim kadarıyla başka karta iade alınmıyor
özele gel hocamTosla kullanıyorsan özele gel sana 5 TL atarım steamden bir şey alırsın o zaman kartı eklersin.
Post automatically merged:
Tosla kullanıyormusun?
Dostum söyledim ya, steam hesabın önemli değilse çünkü dolandırıcılıktan ban yicek. Bankayı ara o işlemden iade iste ben yapmadım ama kartımın bloke olmasını istemiyorum e-ticarete kapatacağım de. Steama istek gönderirler steam sana 1 hafta içinde garanti bir şekilde iade yapar. Ama steam hesabın güme gider söyleyeyim sorumluluk sende.Biri çözüm önersin ailemden iade edecem diye aldım
özele gel hocam

yok hocam yapılıyor normal olanlara allah kahretsin kendimi atacam şimdi şuradanSiri cevaplıyor;
Aynı şeyler Visa'da da geçerli.
Alıntıyı görüntüle
Baktın mı bilmiyorum ama şuna göz atabilirsin. BoaCompra hesabı falan deniyor pek bilemiyorum.
Steam - Boacompra (Steam Satın Alma İptali) - YouTube