Üstad
80+
Reis ne oldu son durum?yok hocam yapılıyor normal olanlara allah kahretsin kendimi atacam şimdi şuradan
Reis ne oldu son durum?yok hocam yapılıyor normal olanlara allah kahretsin kendimi atacam şimdi şuradan
Son çare olarak bunu buraya bırakalım. Sorumluluk sana ait ve yapma !Dostum söyledim ya, steam hesabın önemli değilse çünkü dolandırıcılıktan ban yicek. Bankayı ara o işlemden iade iste ben yapmadım ama kartımın bloke olmasını istemiyorum e-ticarete kapatacağım de. Steama istek gönderirler steam sana 1 hafta içinde garanti bir şekilde iade yapar. Ama steam hesabın güme gider söyleyeyim sorumluluk sende.
CD Projekt Red:indirip iade edecektim
Ha özür dilerim.visa olsaydı öyleydi bu konuda şaka kaldırmıyorum
olmaz diye biliyorum hocamKredi kartına yapılıyor diyen oldu
Öyle bir şey yok dostum banka kandırmış seni(!). En geç 2 haftada hesabında olur. ( daha önce albaraka ve aktifbank gibi bilinmedik bankalardan iade aldım süreci çok uzun söylemişler ama öyle bir şey yok)Oyunu iade etmiyorum youtubeye başlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
banka 30 gün ile 180 gün arası dedi
Nasıl taksit oluyor?visa seçseydim boacompra seçmeseydim oluyordu taksit yapacağım
hesabım banlanır amaÖyle bir şey yok dostum banka kandırmış seni(!). En geç 2 haftada hesabında olur. ( daha önce albaraka ve aktifbank gibi bilinmedik bankalardan iade aldım süreci çok uzun söylemişler ama öyle bir şey yok)
Başta yaptıgı anlaşmada iade sadece steam cüzdanına olur diye biliyorum.Öyle bir şey yok dostum banka kandırmış seni(!). En geç 2 haftada hesabında olur. ( daha önce albaraka ve aktifbank gibi bilinmedik bankalardan iade aldım süreci çok uzun söylemişler ama öyle bir şey yok)