Neler Yeni

Steam'deki ea play ve origin beraber oynayabilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
Arkadaşlar steamden ea play alacağım ve içinden a way out indireceğim. Arkadaşım ise originden a way out friend pass indirecek. Beraber oynayabilirmiyiz? Veya nasıl oynarız? (Lütfen xbox game pass almak daha mantıklı yazmayınnn).

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Arkadaşlar steamden ea play alacağım ve içinden a way out indireceğim. Arkadaşım ise originden a way out friend pass indirecek. Beraber oynayabilirmiyiz? Veya nasıl oynarız? (Lütfen xbox game pass almak daha mantıklı yazmayınnn).
Açtığınız konuda birisi oluyor demişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,332
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Originden hiç mi oynanmıyor çünkü indirmeye başladı
Origin'den indirdiysen EA Desktop'tan da görünür zaten. Ben de dün arkadaşımla girdim ilk defa. Origin üzerinden girince birbirimizi görmemişti, EA Desktop'tan denedik öyle girebildik. Arkadaşın da kopyasını EA Desktop'tan indirsin bence ne olur ne olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
Origin'den indirdiysen EA Desktop'tan da görünür zaten. Ben de dün arkadaşımla girdim ilk defa. Origin üzerinden girince birbirimizi görmemişti, EA Desktop'tan denedik öyle girebildik. Arkadaşın da kopyasını EA Desktop'tan indirsin bence ne olur ne olmaz.
Originden çoğunu indirdi. EA desktop indirirse origindeki oyunları ea desktopta gözüküyormu? Ve ben steamden a way out alacağım oda originden a way out friend pass indirdi. Beraber oynaya bilirmiyiz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,332
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Originden çoğunu indirdi. EA desktop indirirse origindeki oyunları ea desktopta gözüküyormu? Ve ben steamden a way out alacağım oda originden indirdi. Beraber oynaya bilirmiyiz?
Hocam bilmiyorum, biz EA Desktop'tan indirdik de girdik, Origin'den indirsin madem indirmişken, oradan girin. Eğer olmazsa EA Desktop indirin bir de oradan deneyin. EA Desktop'a girdiğiniz zaman oyun yüklü olarak görünmesi lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
Hocam bilmiyorum, biz EA Desktop'tan indirdik de girdik, Origin'den indirsin madem indirmişken, oradan girin. Eğer olmazsa EA Desktop indirin bir de oradan deneyin. EA Desktop'a girdiğiniz zaman oyun yüklü olarak görünmesi lazım.
teşekkürler

Top Bottom