- Bütçe
- 5
Dead by Daylight oyunu benim steam hesabımda da epic games hesabımda da mevcut bu iki platformdan aynı hesapta oyun oynayabilir miyim? Bide epic ten dlc alsam steamde de çalışır mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
hayırDead by Daylight oyunu benim steam hesabımda da epic games hesabımda da mevcut bu iki platformdan aynı hesapta oyun oynayabilir miyim? Bide epic ten dlc alsam steamde de çalışır mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
HayırDead by Daylight oyunu benim steam hesabımda da epic games hesabımda da mevcut bu iki platformdan aynı hesapta oyun oynayabilir miyim? Bide epic ten dlc alsam steamde de çalışır mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
Bu bana birini hatırlattı aaa ben.Biz küçük iken golf dondurma alırdık bakkaldan. O bakkal kapanınca diğer bakkala giderdik ve nereden aldıysanız oraya gidin derdi. Ertesi gün aldığımız yere gidince o da aynısını derdi. Buna müteakip para biriktirip tüm bedava çubukları bir araya getirir dondurma alır art arda bedavaları götürür topluca alırdık adam sinir krizi yaşardı. Koskoca mazi geldi gözümün önüne sayende. Sence bu durum mantıklı mı ddr3 ile ddr5 i aynı kart üzerinde kullanmaya çalışmak gibi olur yani. Kısaca cevap ise
adam niye sinir krizi yaşasın,trip atmıştır. Sonuçta bedava çubukları toptancıya verip,yerine yenisini alıyor.Biz küçük iken golf dondurma alırdık bakkaldan. O bakkal kapanınca diğer bakkala giderdik ve nereden aldıysanız oraya gidin derdi. Ertesi gün aldığımız yere gidince o da aynısını derdi. Buna müteakip para biriktirip tüm bedava çubukları bir araya getirir dondurma alır art arda bedavaları götürür topluca alırdık adam sinir krizi yaşardı. Koskoca mazi geldi gözümün önüne sayende. Sence bu durum mantıklı mı ddr3 ile ddr5 i aynı kart üzerinde kullanmaya çalışmak gibi olur yani. Kısaca cevap ise "Hayır".
OlmazDead by Daylight oyunu benim steam hesabımda da epic games hesabımda da mevcut bu iki platformdan aynı hesapta oyun oynayabilir miyim? Bide epic ten dlc alsam steamde de çalışır mı ? Şimdiden teşekkür ederim.