Zaten bir oyun alırken paran yetmezse devamını karttan çekebiliyonMerhaba Papara kartımda 5TL var ama sanırsam 10TL'den az yüklenmiyor bu parayı steam cüzadana atmanın bir yolu var mı?
Minimum 10tlMerhaba Papara kartımda 5TL var ama sanırsam 10TL'den az yüklenmiyor bu parayı steam cüzadana atmanın bir yolu var mı?
5 TL'lik bir oyun al iade et steam cüzdanına.Merhaba Papara kartımda 5TL var ama sanırsam 10TL'den az yüklenmiyor bu parayı steam cüzadana atmanın bir yolu var mı?
not: 24 saat beklemen gerekir cüzdanına gelmesi için5 TL'lik bir oyun al iade et steam cüzdanına.
Mantıklı.5 TL'lik bir oyun al iade et steam cüzdanına.
yüklemeden satım alım yapılıyor gerek yokMerhaba Papara kartımda 5TL var ama sanırsam 10TL'den az yüklenmiyor bu parayı steam cüzadana atmanın bir yolu var mı?
O kalktı sanırım kanka geçen denedim yapamadım. Normalde kuruşu kuruşuna bile ayarlanıyordu gidip cs itemi almaya çalışıyordun eksik parayı ekliyordu deneyip yapamadımZaten bir oyun alırken paran yetmezse devamını karttan çekebiliyon
adam gibi adam. bunu yazmaya gelmiştim5 TL'lik bir oyun al iade et steam cüzdanına.