Yardım Steame nasıl ulaşabilirim önemli .

Semihz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Steamden geçtiğimiz günler oyun aldim ama kartımdan çekti onun iadesi için başvurdum ve başvururken iadenin kartıma yapılmasını istedim ve hemen yapilabilmesi için desteğe yazdım destekten cvp geldi adam parayı Steam cüzdanina iade etmiş tekrar yazdim ama 2 günde cevap veriyorlar arayarak ulasabilecegim bir numara varmi bunlara ?

Steamden geçtiğimiz günler oyun aldim ama kartımdan çekti onun iadesi için başvurdum ve başvururken iadenin kartıma yapılmasını istedim ve hemen yapilabilmesi için desteğe yazdım destekten cvp geldi adam parayı Steam cüzdanina iade etmiş tekrar yazdim ama 2 günde cevap veriyorlar arayarak ulasabilecegim bir numara varmi bunlara ?
:D hocam steamden aldığınız ürün cüzdanınıza iade edilir malesef çalıntı kredi kartı olmadıkça iade olmadığını biliyorum

steam cüzdanına iade ettiyse o para artık steam de kalır yada skin vs alıp zarar ile bynogame de satıp kartına alabilirsin galiba

:D hocam steamden aldığınız ürün cüzdanınıza iade edilir malesef çalıntı kredi kartı olmadıkça iade olmadığını biliyorum
Yok ben kart ile aldım kartıma iade etmistim bir kaç gün önce şimdi niye etmedi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steam cüzdanına iade ettiyse o para artık steam de kalır yada skin vs alıp zarar ile bynogame de satıp kartına alabilirsin galiba
Hocam o işleri hiç bilmiyorum ki

Yok ben kart ile aldım kartıma iade etmistim bir kaç gün önce şimdi niye etmedi ?

Hocam o işleri hiç bilmiyorum ki
hocam kısacası paranız iade edilmiyecek kartınıza malesef.

hocam kısacası paranız iade edilmiyecek kartınıza malesef.
Karta iade et'i seçtiyse kartına aktarım yapılır,4 oyun falan iade ettim böyle.İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

Karta iade et'i seçtiyse kartına aktarım yapılır,4 oyun falan iade ettim böyle.İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.
konuyu okumadan yazma lütfen!!! karta iade yi seçmiş ama para steam hesabına gelmiş arkadaşın.

yanlış bilgilendirmeden raporladım hocam ne salladınız öyle bir şey yok .d

Ama karta iade et seçeneğini neden koymadılar ¿
Steame kartından bakiye yükleyip öyle aldıysan olmaz,direk karttan çektiyse orda 2 tane seçenek oluyor ordann seçiyorsun.

yanlış bilgilendirmeden raporladım hocam ne salladınız öyle bir şey yok .d
dalga mi geciosun canim ? :D
asdas.PNG

Steame kartından bakiye yükleyip öyle aldıysan olmaz,direk karttan çektiyse orda 2 tane seçenek oluyor ordann seçiyorsun.

dalga mi geciosun canim ? :D
Alıntıyı görüntüle
en baştan belirteceksin o zaman direk kartdan alındığında iade olduğunu bizde biliyoruz bakiyeden bahsediyoruz biz burda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,890
Üyeler
197,318
Son üye
Lenneth
Geri