Resmini de yolladım aga ister inan ister inanma 2000 küsür dolar değeri var şu an hesabın.1200ün 70000 olma olasılığı yok kanka atma. Benim hesaba 6k harcadım 55 olarak gözüküyor.
Kredi çekip oyun alıcaz artık
Wow
Kredi çekip oyun almakKredi çekip oyun alıcaz artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wow
fiyatlara bakılırsa öyle olcakGTA 4(35TL),ETS 2(35TL),Dying Light(16TL),Metro2033(10TL),Asetto Corsa(6.40TL),The Forest(fiyatını hatirlamiyom),Left 4 Dead 2(15TL). Hepsi bu indirimde değil ama Dolara geçeceğini öğrendikten sonra aldım . Fazla paran yoktu, bilgisayarımda iyi değil. O yüzden gereksiz harcama yapmadan istediklerimi aldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kredi çekip oyun almak
harcayan olduğunu sanmıyorumBunun birde Steam dolara geçtikten sonra ne kadar harcadınız ( harcamadınız) konusu lazım
Ben de sanmıyorum hiç. %95 kesilmiştir en azından. Bizim için Steam’den oyun alma devri kapandı artık. Gabe dombilisi, zararın da zararını ettiklerini ne zaman fark edecekler bakalım.harcayan olduğunu sanmıyorum
Yalan olmasın 0.57 $ harcadımharcayan olduğunu sanmıyorum
maşallahYalan olmasın 0.57 $ harcadım
xdBen de sanmıyorum hiç. %95 kesilmiştir en azından. Bizim için Steam’den oyun alma devri kapandı artık. Gabe dombilisi, zararın da zararını ettiklerini ne zaman fark edecekler bakalım.