Bende hala tl üzerinden işlem yapıyor kankaBenim gibi Steam Dolara geçmeden önce oyun toplama peşinde olanlar, Steame ne kadar bayıldınız?
Ben 30 civarı oyun almışım, 2600 küsür lira, toplayınca verdiğim para zoruma gitmeye başladı ama kendimi zamlancak diye motive etmeye çalışıyorum :c
Helal0 TL ödedim
Bugün 21.00 da son bulacak TL olayıBende hala TL üzerinden işlem yapıyor kanka
VovHerkes dolar üzerinden atıyorsa, bende şöyle bırakayım.
Alıntıyı görüntüle
251 dolar yaklaşık 7300tlBenim gibi Steam Dolara geçmeden önce oyun toplama peşinde olanlar, Steame ne kadar bayıldınız?
Ben 30 civarı oyun almışım, 2600 küsür lira, toplayınca verdiğim para zoruma gitmeye başladı ama kendimi zamlancak diye motive etmeye çalışıyorum :c
wow251 dolar yaklaşık 7300tl
çok mu az mı bilemedim ama hep indirimde oyun aldım ve eskiden almıştımBenim gibi Steam Dolara geçmeden önce oyun toplama peşinde olanlar, Steame ne kadar bayıldınız?
:d KRAL YA0TL cs kasaları ile küçük oyunlar aldim
hiç yoktan iyi kankamçok mu az mı bilemedim ama hep indirimde oyun aldım ve eskiden almıştım
dolar bazında 260 dolar
aa benArkadaş üstüme giyecek 1 tane sweatshirt ım var üstüme başıma bişey alacağıma gidip oyunlara 200-300 TL gözümü kırpmadan para veriyorum
vala hepsini iade ederimBide 21 kasimdaki indirimde aldığımız oyunlar daha düşük fiyata indirime giriyormuş.....