- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,025
Geçen 9 Kasım'da alan ben..vala hepsini iade ederim
Geçen 9 Kasım'da alan ben..vala hepsini iade ederim
Bide 21 kasimdaki indirimde aldığımız oyunlar daha düşük fiyata indirime giriyormuş.....
en iyisi öyle ya.da halkının iade etmeye çalışırken...
bn para fln harcamadım zaten oyunu azalttım ve epic kütüphanesinde oynamadığım bir yığın oyun var
Dün baktım. Kura göre 20.000 ₺'den çok daha fazla parayı Steam hesabım için harcamışım... (Pişman değilim.)Benim gibi Steam Dolara geçmeden önce oyun toplama peşinde olanlar, Steame ne kadar bayıldınız?
Ben 30 civarı oyun almışım, 2600 küsür lira, toplayınca verdiğim para zoruma gitmeye başladı ama kendimi zamlancak diye motive etmeye çalışıyorum :c
XDWatch Dogs Legion
Mafia serisi
Half Life serisi
Toplam oyun arşivi 154 oldu. PC alınca RDR den kafayı kaldırırsam bunlara da bakarım
Maliyet 200 TL var yok.
wowDün baktım. Kura göre 20.000 ₺'den çok daha fazla parayı Steam hesabım için harcamışım... (Pişman değilim.)
Wolfteam de en azından azıcık bi parayla çok iyi envanter diziyorduk şimdi ki oyunlar tam bir leş leş kıçı kırık skinleri millete uçuk fiyatlardan kitliyorlar zaten şimdiki oyunlar bu oyunun zevkini vermiyorla ben wolfteame zamanında para yatırmayan bi insandım nasıl bu hale dönüştüm
The forest tr de 32 TL dolara geçince 11 dolar 300tl