Neler Yeni

Steam'in saçmalıkları

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
geçenlerde pritefi adlı oyun virüslü denip oyun steamden kaldırılmıştı şimdi de sniper phantom resolution adlı oyunun demosunda virüs çıkmış yine kaldırmışlar oyunu. bunu denetlemiyolar mı bunlar sürekli artmaya başladı? dün bir bugün iki, yarın benim başıma da gelmeyeceği ne malum steam'e de güvenemiyoruz artık

traviss

80+
bir ara steamin optimizasyonla alakalı pek hoş şeyleri olmadığını da duymuştum

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
ömer
geçenlerde pritefi adlı oyun virüslü denip oyun steamden kaldırılmıştı şimdi de sniper phantom resolution adlı oyunun demosunda virüs çıkmış yine kaldırmışlar oyunu. bunu denetlemiyolar mı bunlar sürekli artmaya başladı? dün bir bugün iki, yarın benim başıma da gelmeyeceği ne malum steam'e de güvenemiyoruz artık
merak etme başına gelmez
senin verilerin çok ama çok kıymetli...

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merak etme başına gelmez
senin verilerin çok ama çok kıymetli...
kardeş illa veri mi lazım belki farklı türden virüs geçecek bilgisayara hatta verilerim neden çalınıyor ne alaka neden bunu göz ardı edelim benim verilerim değerli veya değil?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Görkem çetinkaya
Denetlenir dostum, denetlenmese 1 2 tane olmaz.

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Denetlenir dostum, denetlenmese 1 2 tane olmaz.
1 2 tane geçiyorsa ya denetleme sırasında fire veriyorlar (vermemeleri lazım) ya da geçirenler ne yapıyorsa steamin denetlemesinden daha üstün bir projeyle geçiyor

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Görkem çetinkaya
1 2 tane geçiyorsa ya denetleme sırasında fire veriyorlar (vermemeleri lazım) ya da geçirenler ne yapıyorsa steamin denetlemesinden daha üstün bir projeyle geçiyor
Dostum olur oyle seyler. Guvenmiyorsan kullanmazsin. Bos forum olmus.

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP