Neler Yeni

Steeel series nova5 vs nova7 vs razer barracuda

Ali61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Sizce hangisini almalıyım çoklu platform var hepsinde ses kalitesi olarak hangisi tecrübe eden arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik
Nova 7 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. Memnunum aslında ama memnun olmadığım tarafları da var. Uygulaması üzerinden bir sürü ayar yapılıyor ve kendi rahat ettiğin ses performansında kullanabiliyorsun. Rahatlık konusunda gerçekten iyi iş çıkarıyor saatlerce taksam bile kafamda bir ağrı yapmıyor. FPS tarzı oyunlar oynuyorum ses kasma performansı orta derecede diyebilirim. Kumaş pedlerle geldiği için dışarıya ses veriyor ve izolasyonu çok iyi denmez ama kumaş pedin genel sorunu bu zaten. Ben genel olarak memnunum. 2 Yıldır kullanmama rağmen şarjı hala çok iyi gidiyor.

Ali61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nova 7 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. Memnunum aslında ama memnun olmadığım tarafları da var. Uygulaması üzerinden bir sürü ayar yapılıyor ve kendi rahat ettiğin ses performansında kullanabiliyorsun. Rahatlık konusunda gerçekten iyi iş çıkarıyor saatlerce taksam bile kafamda bir ağrı yapmıyor. FPS tarzı oyunlar oynuyorum ses kasma performansı orta derecede diyebilirim. Kumaş pedlerle geldiği için dışarıya ses veriyor ve izolasyonu çok iyi denmez ama kumaş pedin genel sorunu bu zaten. Ben genel olarak memnunum. 2 Yıldır kullanmama rağmen şarjı hala çok iyi gidiyor.
Nova 5 le farkı nedir özellikleri aynı 5 daha uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,077
Üyeler
167,242
Son üye
ballisthenos
Top Bottom