Steel Series mouse nasıl içi açılır

Reaksiyon skoru
81
arkadaşlar 3.5 sene once steel series 110 mouse aldım ve hala çok iyi calısıyor ancak orta tekerlek tusu dın ıcıne kactı ustune tıkladıgımda calısıyor ancak döndüremiyorum. Bunu mousenın icini acarak yapmam lazım nasıl acabilirim bilemiyorum ama yardımcı olabilicek varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

türkçem için kusuruma bakmayın

arkadaşlar 3.5 sene once steel series 110 mouse aldım ve hala çok iyi calısıyor ancak orta tekerlek tusu dın ıcıne kactı ustune tıkladıgımda calısıyor ancak döndüremiyorum. Bunu mousenın icini acarak yapmam lazım nasıl acabilirim bilemiyorum ama yardımcı olabilicek varmı

türkçem için kusuruma bakmayın
Mouse'un alt tarafının fotoğrafını atar mısın?
Muhtemelen vidalar skatezlerin altında .

mouse kirli olabilir birazicik kusuruma bakmayın

Geldi mi fotoğraf görebiliyormusunuz

fotoğraf yok ama yanında sağında solunda fln herhangi bir vida varsa sökmelisiniz iyi bakın her tarafına vida şeklinde farklı şeylerde olabilir

pardon yukluyorum sımdı

hata veriyor anlamıyorum

.

Ekler

• IMG_20210812_164928.jpg
    IMG_20210812_164928.jpg
    724.1 KB · Hit: 32
ne diyor yüklemeye çalışırken acaba?

tamamdır fotoğraf geldi. o alttaki siyah şeylerin altında duruyor gibi gözüküyor. eskiden HTC Desire Eye vardı bunun gibi vidaları saklakmışlardı orda olması lazım

3 mb üstüymus ondan kaynaklı suanda yukarıda yuklenmıs vaziyette

ne diyor yüklemeye çalışırken acaba?

tamamdır fotoğraf geldi. o alttaki siyah şeylerin altında duruyor gibi gözüküyor. eskiden HTC Desire Eye vardı bunun gibi vidaları saklakmışlardı orda olması lazım
nasıl yapacagım pekala

Geri