Yardım Steelseries Apex 3 Alınır mı ?

Atéş

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba dostlarım. Klavye bakıyordum öyle rastgele. SS Apex 3 dikkatimi çekti. Görünüşü çok soft çok güzel. Fakat switch kullanılmaması aklımda soru işareti oluşturdu. Siz ne düşünüyorsunuz ? Sonuçta bu bir gaming keyboard. Alınır mı ne dersiniz ? Diğer Apexler çok pahalı 2 Bin TL civarı bu biraz daha makul diğerlerine göre. Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba dostlarım. Klavye bakıyordum öyle rastgele. SS Apex 3 dikkatimi çekti. Görünüşü çok soft çok güzel. Fakat switch kullanılmaması aklımda soru işareti oluşturdu. Siz ne düşünüyorsunuz ? Sonuçta bu bir gaming keyboard. Alınır mı ne dersiniz ? Diğer Apexler çok pahalı 2 Bin TL civarı bu biraz daha makul diğerlerine göre. Yorumlarınızı bekliyorum.
Güzel klavye ama membran fiyatini hak etmiyor

Membran olması neyi değiştiriyor peki ?
Kullanım ömrü kısa ve daha yavaş hissiyati farkli normal bir mekanik klavye ortalama 50 milyon 80 milyon tuş basım ömrü var membran klavyelerin 1-5 milyon ömür e sahip

Evet öyle yaziyor 20m ilk defa görüyorum böyle bir klavyede apex 5 de de 20m yazmiş
Şey farkı var mı peki biliyor musun bilmiyorum red switchler var oyun için falan hani tepkime süresi falan nasıldır acaba switch olmamasına rağmen ? Ya da swtich tepkime süresine etki ediyor mu onu da tam bilmiyorum.

Membran bir klavye o kadar para etmez diye düşünüyorum

Şey farkı var mı peki biliyor musun bilmiyorum red switchler var oyun için falan hani tepkime süresi falan nasıldır acaba switch olmamasına rağmen ? Ya da swtich tepkime süresine etki ediyor mu onu da tam bilmiyorum.
Evet mekanik klavyeler daha hizlilar arasinda tepkime süresi farki var red veya blue gibi iki mekanik klavye arasinda farkı anlaman mümkün değil ama membranda anlayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,957
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri