Çözüldü✓ Steelseries Apex 3 Nasıldır

Reaksiyon skoru
47
Bütçe
2500
Arkadaşlar, iyi akşamlar. 3-4 gündür klavye arıyorum, ne alacağımı bulamadım. Bu klavyeyi almayı düşündüm ama red switch almak sanırım daha mantıklı. Önerisi olanlar yazabilir mi?

Arkadaşlar, iyi akşamlar. 3-4 gündür klavye arıyorum, ne alacağımı bulamadım. Bu klavyeyi almayı düşündüm ama red switch almak sanırım daha mantıklı. Önerisi olanlar yazabilir mi?
Alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Blackwidowların alayı kronik sorunlu.

https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek75-rt-magnetic-switch-mechanical-keyboard-beyaz Bu fiyata alabileceğin en iyi klavye açık ara Dareu EK75 RT'dir. Manyetik switch var mekanik yerine. Adjustable trigger point ve rapid trigger özelliği mevcut. Switch mesafesini 4.0mm ile 0.1mm arasına ayarlayabiliyorsun. Özellikle rekabetçi oyunlarda çok büyük artı bu da. PBT keycaps Hot swap RGB ve yazılım desteğinden bahsetmiyorum bile.

Alınmaz.

Blackwidowların alayı kronik sorunlu.
hocam kendim bw 2016 kullandım 8 yıl banamısın demedi şuan bw elite kullanıyorum o da kronik olan ses tekerleği harici banamısın demiyor

https://www.pazarama.com/hyperx-all..._campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.70.6 buna da bakılabilir

hocam kendim bw 2016 kullandım 8 yıl banamısın demedi şuan bw elite kullanıyorum o da kronik olan ses tekerleği harici banamısın demiyor

https://www.pazarama.com/hyperx-all..._campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.70.6 buna da bakılabilir
Valla elime geçen 14 yılından beri her blackwidow'da leş gibi switch sorunları vardı. Riske girmeye değmez.

Bu daha da kötü D:

Valla elime geçen 14 yılından beri her blackwidow'da leş gibi switch sorunları vardı. Riske girmeye değmez.
bende bw 2016da 1 ya da 2 switch sorunluydu wd 40 sıktım 3 4 yıldır bir daha da bozulmadı valla

Bu daha da kötü D:
hyperx genelde iyidir diye atmıştım :(( yanıldım

bende bw 2016da 1 ya da 2 switch sorunluydu wd 40 sıktım 3 4 yıldır bir daha da bozulmadı valla
wd40 sadece kırılan lehimlerin arasında yalıtıma yardımcı oluyor. Pcb ve switch arası lehimler sorunlu oluyor.

hyperx genelde iyidir diye atmıştım :(( yanıldım
Fiyatına göre kötü bir ürün hocam. Özellikle uzakdoğu market ürünlerinin ülkeye girmesiyle bu bütçelerde kimse tercih etmiyor bu marka klavyeleri artık etmemelilerde.

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
3000 civarına apex pro nun minisi var. %60 kullanırsan onu öneririm

Fiyatı çok oynak ara sıra 3 civarına düşüyor. Ayrıca nasıl manyetik değil. Apex pro serisi manyetik
Kusura bakma siteye yanlış girmişler mekanik diye yazmışlar. Yine de switch ayarı istenildiği kadar kısılmıyor optipoint 3.0larda bile 0.2'ye kadar iniyor sanırım.

Kusura bakma siteye yanlış girmişler mekanik diye yazmışlar. Yine de switch ayarı istenildiği kadar kısılmıyor optipoint 3.0larda bile 0.2'ye kadar iniyor sanırım.
Apex pro mini de 0.1 mm ile 4 mm arası ayarlanıyor. Steelseries in en hassas switchleri apex pro mini de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,605
Üyeler
195,676
Son üye
sedatknbr
Geri