Steelseries Apex 3 TKL vs HyperX Alloy Core

LothbLoki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
Arkadaşlar Hepsiburada da bu iki klavye listemdeydi ve indirime girdiklerini gördüm sizce hangisini almak mantıklı olur? Mouse olarak Rival 310 kullanıyorum ve çok kaliteli buluyorum bu yüzden apex 3 e biraz daha yakın gibiyim, sizce hangisini almalıyım?

apex 3 tkl ben alacağım zaman olsaydı alacaktım :(. Apex 3 aldım mecbur. Ama aklında bulunsun apex 3 tkl'de bilek desteği çıkmıyor ve o klavyeyi bilek desteksiz kullanınca elin yoruluyor.

özellikle mi membran bakıyorsun?

özellikle mi membran bakıyorsun?
Özellikle membran aramıyorum fakat güzel bir mekanik klavye alacak bütçemde yok o yüzden bunlara bakıyorum. Eğer mekanik olucak ise red switch tercihim olur daha az ses çıkartması açısından.

red switch ve kaliteli olarak redragon kumara k552 öneririm ben kullanıyorum memnunum.

Alloy core rgb bende var artıları ışıklandırması ve tuş basım hissiyatı eksisi ise yazılım desteği olmaması ama kesinlikle alınır.

Alloy core rgb bende var artıları ışıklandırması ve tuş basım hissiyatı eksisi ise yazılım desteği olmaması ama kesinlikle alınır.
Peki ışıklandırmalarını klavye üzerinden istediğimiz renge sabitleyebiliyor muyuz hocam?

Peki ışıklandırmalarını klavye üzerinden istediğimiz renge sabitleyebiliyor muyuz hocam?
Işıklandırma modlarında sadece mavi ve kırmızıya sabitleniyor. Zaten bu kadar güzel bir ışıklandırması ekleyip bize az seçenek sunmaları kötü. Bir yazılımı olsa istediğimiz renk yapabilsek efsane olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,548
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri