Neler Yeni

SteelSeries Apex 7 Red Switch Uzun Kullanım

Katılım
13 Mart 2021
Mesajlar
46
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
Konum
Denizli
İsim
Hazar İsmail Karataş
Instagram
hazar.jpeg
Steam
https://steamcommunity.com/id/hzr2020/
Tekrardan merhaba yaklaşık 1 aydır kullandığım Apex 7 klavye hakkında elimden geldiğince akıllardaki soru işaretlerini yok etmeye yönelik bir yazı yazayım dedim.
Öncelikle red switch konusunda iyi olduklarını söylemeliyim 1 ayda yaklaşık 250 saat oyun oynadım pek çok kere metin yazdım çok kullandığım tşlarla hiç kullanmadığım tuşlar arasında bir hissizleşme farkı göremedim bu büyük bir artı. Fakat çok sessiz bi ortamda çok nadir kullandığım birkaç tuşta çook ama çok ince yay sesi duydum bu beni rahatsız etmedi.
Tuşlardaki ledleri switchin ortasına değil de üstüne konumlandırmalarından ötürü tuşa bastığınızda led birazcık parlaklaşıyor ancak ben gibi detaycıysanız buna kafanızı takabilirsiniz :D
Ben bu OLED ekranı daha hiç efektif kullanamadım açıkcası alma bu klavyeyi seçme amacım da ekranı değildi hatta hiç umrumda değildi eminim sizler daha efektif kullanabilirsiniz en sevdiğim özelliği ekran kartı işlemci gibi donanımlarınızın anlık kullanımını ve sıcaklığını size gösterebilmesi güzel bir özellik(ramden veya cpudan yediğini görmedim).
Yazılımı bilgisayarınızdan çok fazla ram ve cpu yemiyor bilgisayar açılış hızınıza etki etmiyor ama nedense logitech G hub yazılımından sonra baya bi çöp yazılım yapmışlar bunu çok net söyleyebilirim.
Bilek desteğini taktığınızda birleşim yerinde hafif bir çukur oluşuyor yaklaşık 1 2 dakika kullandıktan sonra bir problem oluşturmuyor. Bilek desteği de güzel malzeme ter yapmıyor hissiyatı da kaliteli.
FN fonksiyonları basit ve alışması hiç problem yaratmıyor kitapçıklarında Türkçe mevcut makrolarınızı yazılıma girmeden de halledebiliyorsunuz kullanım açısından güzel olmuş.
Aklıma gelenleri buraya yazdım sorularınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım iyi forumlar..
 

Hezargrad

80+
Katılım
26 Ekim 2022
Mesajlar
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hamit poyraz
Merhaba,
Ürünü hala kullanıyor musunuz, tavsiye eder misiniz?
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
956,364
Mesajlar
8,675,533
Üyeler
150,862
Son üye
jixroder
Top Bottom