arasjr 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1,624 Dahası Reaksiyon skoru 580 İsim Aras Şimşek 4 Ocak 2021 #14 ses konusun da drop daha iyi olur gıbı bende var ama arctis 1 de alıcam bımden o fıyata kaçmaz fırsatları degerlendırmek lazım hocam
ses konusun da drop daha iyi olur gıbı bende var ama arctis 1 de alıcam bımden o fıyata kaçmaz fırsatları degerlendırmek lazım hocam
Ak'f 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,685 4 Ocak 2021 #15 LordHasan yazmış: Ya mağazalar pahalıya satıyorsa ? Dolar düşmüşken ss tr'den toplu şekilde alınca bence o fiyatlara alınmıştır Devamı için tıklayın... Benim de düşüncem o. Sonuçta dolar 8'den 7.3 seviyelerine geriledi. Bir de BİM büyük marka öyle bir şey yaparlarsa güven kaybederler.
LordHasan yazmış: Ya mağazalar pahalıya satıyorsa ? Dolar düşmüşken ss tr'den toplu şekilde alınca bence o fiyatlara alınmıştır Devamı için tıklayın... Benim de düşüncem o. Sonuçta dolar 8'den 7.3 seviyelerine geriledi. Bir de BİM büyük marka öyle bir şey yaparlarsa güven kaybederler.
Jason Statham 80+ Bronze Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 562 Dahası Reaksiyon skoru 214 İsim Jason Statham 4 Ocak 2021 #16 Arctis 1 sadece daha rahat. Drop plus tüm özelliklerde tokatlar. İkisi de üzmez, ama ben olsam Drop plus alırdım.
Arctis 1 sadece daha rahat. Drop plus tüm özelliklerde tokatlar. İkisi de üzmez, ama ben olsam Drop plus alırdım.