Neler Yeni

Steelseries arctis 1 wireless Servis değişim yapmıyor

PNSHER

80+ Bronze
Ürünü yaklaşık 1,5 sene önce trendyoldan almıştım. Bağlantı problemlerinden dolayı servisine gönderdim. Servis, elinde misli veya muadili olmadığını söyleyerek ürünü bana iade/değişim raporuyla birlikte geri yolladı. Trendyol ile iletişime geçince onlar da kendilerinde misli/muadili olmadığını bahane ederek para iadesi teklif ediyorlar. Bu durumda THH ye kimi şikayet etmek gerekir ? Bir kaç yerde servisin şikayet edilmesi gerektiği yazıyordu. Tecrübe sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. iyi forumlar.

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kerim deveci
Ürünü yaklaşık 1,5 sene önce trendyoldan almıştım. Bağlantı problemlerinden dolayı servisine gönderdim. Servis, elinde misli veya muadili olmadığını söyleyerek ürünü bana iade/değişim raporuyla birlikte geri yolladı. Trendyol ile iletişime geçince onlar da kendilerinde misli/muadili olmadığını bahane ederek para iadesi teklif ediyorlar. Bu durumda THH ye kimi şikayet etmek gerekir ? Bir kaç yerde servisin şikayet edilmesi gerektiği yazıyordu. Tecrübe sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. iyi forumlar.
Steelseries i şikayet edeceksin

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Görkem Çağan
steelseries globale yaz mailden

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
.
Aynısını yaşadım kısa süre önce, THH'ye şikayet ettim satın aldığım yeri ve ürünün güncel fiyatına tamamlayacak şekilde kupon vermeyi teklif ettiler kabul ettim. Ürünü iade edince nova 7 almayı planlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,412
Üyeler
170,358
Son üye
Kaii
Top Bottom