eyupefe3
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,890
450ye beyaz arctis 3 mü sizce yoksa 600e eski yırtık pedli cloud 2lerden mi ?Arctis serisinin fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.
450ye beyaz arctis 3 mü sizce yoksa 600e eski yırtık pedli cloud 2lerden mi ?Arctis serisinin fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.
450 ye arctis 3. Yırtık pedler çok rahatsız eder.450ye beyaz arctis 3 mü sizce yoksa 600e eski yırtık pedli cloud 2lerden mi ?
Hayır.alınır mı
2 hafta önce 999₺ binde idiÇoklu Platform Uyumu
PC, PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch, VR ve mobil cihazlarda oyun oynadığınız her yer için tasarlanmıştır
aliexpresste orjinal pedler çok ucuza satılıyor onlardan alıp takabilir450 ye arctis 3. Yırtık pedler çok rahatsız eder.
bende mediamarktta denemiştim çok beğendim blackshark v2, sennheiser gibi kulaklıkları kullandım yani her kulaklığı beğenmem ama bunu beğendim çok rahattı blacksharkın pedleri bomboş resmenBu fiyat bandında çok daha iyileri mevcut. Bu kulaklığı deneyimleyen ve sadece birkaç saat içinde iade talebini oluşturan birisi olarak söylüyorum; ne zaman 300-350 liraya düşer, o zaman alınabilir.