Çözüldü✓ Steelseries Arctis 3 ümün Mikrofonu Çalışmamaya Başladı

EGES70

80+
Reaksiyon skoru
9
Steelseries Arctis 3 almıştım. Her şey sorunsuzdu. Bugün bir anda çalışmamaya başladı. Mikrofonla ilgili bir problem yok, telefonda test ettim. Tüm driverlar güncel ve mikrofon kapama tuşu açık da değil. Kutunun içinden çıkan 3 pinli 2 tane jak ile denediğimde mikrofon çalıştı. Fakat benim bilgisayarımda 2 tane jak girişi yok ve önceden 4 pinli jak ile nasıl çalışıyordu da şimdi çalışmamaya başladı?

bozulmuştur yüzde 90

Ses ayarlarından varsayılan aygıtı kontrol edin.
1648370594430.png

Sorun devam ederse çalışan bir güne sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz.

Varsayılan doğru seçili, sonar uygulamasını siz mi kurdunuz? SS yazılımında ben kullandığım dönemde bu uygulama yoktu, siz kurduysanız bunu bir kaldırın. Hatta öncesinde iki kere tıklayın ve ses seviyesini kontrol edin.

1648371146980.png

Varsayılan doğru seçili, sonar uygulamasını siz mi kurdunuz? SS yazılımında ben kullandığım dönemde bu uygulama yoktu, siz kurduysanız bunu bir kaldırın. Hatta öncesinde iki kere tıklayın ve ses seviyesini kontrol edin.

Alıntıyı görüntüle
steelseries mikrofonum Steelseries
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

engine olmadan gözükmüyr.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ekler

• 2022-03-27 (1).png
    2022-03-27 (1).png
    384.1 KB · Hit: 81

engine olmadan gözükmüyr.
Mikrofonu taktıktan sonra çıkan giriş seçme yerinde 2 tane kulaklık varmış. Üstteki sadece kulaklığı, alttaki ise hem mikrofon hem kulakığı çalıştırıyormuş.Bu resimdeki gibi.

Ekler

• 2022-03-27 (5).png
    2022-03-27 (5).png
    81.1 KB · Hit: 166
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,085
Üyeler
186,292
Son üye