Steelseries Arctis 7+

Yasar68

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum taksit ile ama bilgisayarımda type c girişi yok uab girişi var ne yapabilirim bu fiyatı geçmeyecek şekilde bu şekilde başka kulaklık önerileriniz var mı

İçinden dönüştürücü çıkıyor ben de şu an xbox olan modelini o şekilde kullanıyorum

Hocam kulaklık nasıl memnun musunuz ve doğru anlamışım değil mi içinden type c ysb dönüştürücü çıkıyoriçinden bu çıkıyor
1710915383702.png

içinden bu çıkıyor , ben memnunum açıkcası ses kasması bir tık zayıf geldi bana onu da uygulamadan hazır ayarlar kullanarak ayarlayabiliyorsun , özellikle şarjı çok uzun gidiyor ve konforu baya rahat , bu fiyat bandında cloud core wireless ve g535 i de bir süre kullandım ama arctisi daha çok sevdim açıkcası

içinden bu çıkıyor , ben memnunum açıkcası ses kasması bir tık zayıf geldi bana onu da uygulamadan hazır ayarlar kullanarak ayarlayabiliyorsun , özellikle şarjı çok uzun gidiyor ve konforu baya rahat , bu fiyat bandında cloud core wireless ve g535 i de bir süre kullandım ama arctisi daha çok sevdim açıkcası
Teşekkür ederim hocam iyi günler dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri