Steelseries Arctis 7+

Yasar68

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum taksit ile ama bilgisayarımda type c girişi yok uab girişi var ne yapabilirim bu fiyatı geçmeyecek şekilde bu şekilde başka kulaklık önerileriniz var mı

İçinden dönüştürücü çıkıyor ben de şu an xbox olan modelini o şekilde kullanıyorum

Hocam kulaklık nasıl memnun musunuz ve doğru anlamışım değil mi içinden type c ysb dönüştürücü çıkıyoriçinden bu çıkıyor
1710915383702.png

içinden bu çıkıyor , ben memnunum açıkcası ses kasması bir tık zayıf geldi bana onu da uygulamadan hazır ayarlar kullanarak ayarlayabiliyorsun , özellikle şarjı çok uzun gidiyor ve konforu baya rahat , bu fiyat bandında cloud core wireless ve g535 i de bir süre kullandım ama arctisi daha çok sevdim açıkcası

içinden bu çıkıyor , ben memnunum açıkcası ses kasması bir tık zayıf geldi bana onu da uygulamadan hazır ayarlar kullanarak ayarlayabiliyorsun , özellikle şarjı çok uzun gidiyor ve konforu baya rahat , bu fiyat bandında cloud core wireless ve g535 i de bir süre kullandım ama arctisi daha çok sevdim açıkcası
Teşekkür ederim hocam iyi günler dilerim

Geri