Neler Yeni

🔥İndirim Steelseries arctis 7x+ Wireless 3999TL

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
havalar o kadar sıcak ki üstüne bana 5000 verseler kulakiçi den başka kulaklık takmam
ne alakası va-
images.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 7+ incelemesini izledim tatmin etmedi beni benzerdir buna zaten. HS80den devam ben.
aktif olarak kullanıyor musun kullanıyorsan memnun musun? negatif yanları neler?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
2000e almıştım güzel kulaklık

draqla

80+
Hs80 pedlerin yirtilma sorunu varmis çogu kiside malzeme kalitesi olarak kotu diyorlar ben alacaktim sonra vazgectim ondan
O kadar araştırdım malzeme kalitesi kötü diyene denk gelmedim. Çoğu kişide varsa denk gelirdim herhalde. Pad konusuna gelirsek kullanıma bağlı 1 seneden önce problem olacağını sanmıyorum. Padler satılıyor zaten.

İzlediğim incelemede mikrofon kalitesini beğenmedim hs80e göre çok geride kalmış. Ses olarak da FPS oyunlarına çok uygun olmadığını söylüyor.

muhammet_ctnky

80+ Bronze
O kadar araştırdım malzeme kalitesi kötü diyene denk gelmedim. Çoğu kişide varsa denk gelirdim herhalde. Pad konusuna gelirsek kullanıma bağlı 1 seneden önce problem olacağını sanmıyorum. Padler satılıyor zaten.

İzlediğim incelemede mikrofon kalitesini beğenmedim hs80e göre çok geride kalmış. Ses olarak da FPS oyunlarına çok uygun olmadığını söylüyor.

Artık denk geldin🙂

draqla

80+

Artık denk geldin🙂
Ses ve mikrofon olarak övmüş zaten. Padlerin açıldığını Corsaire mail atan herkese ücretsiz gönderim yapmışlar gönderdiğin videonun yorumunda bile var. Üst kısım için bir şey diyemicem belki kullanımdan kaynaklıdır belkide sağlam değildir. Ama benim için ses ve mikrofon kalitesi daha önce geliyor. Mikrofon tak çıkar olsa daha iyi olurdu tabii ki. Özellikleri karşılaştır ağır basanı al.

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Ses ve mikrofon olarak övmüş zaten. Padlerin açıldığını Corsaire mail atan herkese ücretsiz gönderim yapmışlar gönderdiğin videonun yorumunda bile var. Üst kısım için bir şey diyemicem belki kullanımdan kaynaklıdır belkide sağlam değildir. Ama benim için ses ve mikrofon kalitesi daha önce geliyor. Mikrofon tak çıkar olsa daha iyi olurdu tabii ki. Özellikleri karşılaştır ağır basanı al.
O kadar para verdikten sonra insan garanti ile mail ile ugraşmak istemiyor. Benim için ise kulaklik pedleri kismi kabul edilebilirdi ancak üst tarafin kirildiğini düşünmek bile korkutucu bu sebeple vazgeçtim.

draqla

80+
O kadar para verdikten sonra insan garanti ile mail ile ugraşmak istemiyor. Benim için ise kulaklik pedleri kismi kabul edilebilirdi ancak üst tarafin kirildiğini düşünmek bile korkutucu bu sebeple vazgeçtim.
Kullanım hatasından kaynaklanıyor olabilir redditten birsurü kullanıcı yorumu okudum karşılaşmadım ondan böyle düşünüyorum. Steelseriesde de okumanı öneririm alacaksan. Üst tarafı kırılmaz belki metal olduğu için ama başka bir sorunu olabilir. Sert kullanmama rağmen Logitech kulaklığımın dönen kısımları kırılmıştı örneğin. Ben biraz daha bekleyip indirim kovalamayı düşünüyorum. Razer blackshark v2 de var tabi seçenek olarak illa ki bakmışsındır. Sonunda hepsinin iyi olduğu bir yer var hiçbiri mükemmel değil.

Eğer alırsan tecrübelerini paylaşabilirsin.

muhammet_ctnky

80+ Bronze
bende biraz bekleyeceğim sanırım malum fiyatlar düşebilir. elimden geldiğince k/f/p bişey almaya çalışacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,952
Üyeler
161,530
Son üye
fb69429
Top Bottom