Ben 7+ incelemesini izledim tatmin etmedi beni benzerdir buna zaten. HS80den devam ben.X modelini bulamadim
Ben 7+ incelemesini izledim tatmin etmedi beni benzerdir buna zaten. HS80den devam ben.X modelini bulamadim
ne alakası va-havalar o kadar sıcak ki üstüne bana 5000 verseler kulakiçi den başka kulaklık takmam
aktif olarak kullanıyor musun kullanıyorsan memnun musun? negatif yanları neler?Ben 7+ incelemesini izledim tatmin etmedi beni benzerdir buna zaten. HS80den devam ben.
Hs80 pedlerin yirtilma sorunu varmis çogu kiside malzeme kalitesi olarak kotu diyorlar ben alacaktim sonra vazgectim ondanBen 7+ incelemesini izledim tatmin etmedi beni benzerdir buna zaten. HS80den devam ben.
En korktugum şey terhavalar o kadar sıcak ki üstüne bana 5000 verseler kulakiçi den başka kulaklık takmam
Alıntıyı görüntüle
O kadar araştırdım malzeme kalitesi kötü diyene denk gelmedim. Çoğu kişide varsa denk gelirdim herhalde. Pad konusuna gelirsek kullanıma bağlı 1 seneden önce problem olacağını sanmıyorum. Padler satılıyor zaten.Hs80 pedlerin yirtilma sorunu varmis çogu kiside malzeme kalitesi olarak kotu diyorlar ben alacaktim sonra vazgectim ondan
O kadar araştırdım malzeme kalitesi kötü diyene denk gelmedim. Çoğu kişide varsa denk gelirdim herhalde. Pad konusuna gelirsek kullanıma bağlı 1 seneden önce problem olacağını sanmıyorum. Padler satılıyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzlediğim incelemede mikrofon kalitesini beğenmedim hs80e göre çok geride kalmış. Ses olarak da FPS oyunlarına çok uygun olmadığını söylüyor.
Ses ve mikrofon olarak övmüş zaten. Padlerin açıldığını Corsaire mail atan herkese ücretsiz gönderim yapmışlar gönderdiğin videonun yorumunda bile var. Üst kısım için bir şey diyemicem belki kullanımdan kaynaklıdır belkide sağlam değildir. Ama benim için ses ve mikrofon kalitesi daha önce geliyor. Mikrofon tak çıkar olsa daha iyi olurdu tabii ki. Özellikleri karşılaştır ağır basanı al.Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık denk geldin
O kadar para verdikten sonra insan garanti ile mail ile ugraşmak istemiyor. Benim için ise kulaklik pedleri kismi kabul edilebilirdi ancak üst tarafin kirildiğini düşünmek bile korkutucu bu sebeple vazgeçtim.Ses ve mikrofon olarak övmüş zaten. Padlerin açıldığını Corsaire mail atan herkese ücretsiz gönderim yapmışlar gönderdiğin videonun yorumunda bile var. Üst kısım için bir şey diyemicem belki kullanımdan kaynaklıdır belkide sağlam değildir. Ama benim için ses ve mikrofon kalitesi daha önce geliyor. Mikrofon tak çıkar olsa daha iyi olurdu tabii ki. Özellikleri karşılaştır ağır basanı al.
Kullanım hatasından kaynaklanıyor olabilir redditten birsurü kullanıcı yorumu okudum karşılaşmadım ondan böyle düşünüyorum. Steelseriesde de okumanı öneririm alacaksan. Üst tarafı kırılmaz belki metal olduğu için ama başka bir sorunu olabilir. Sert kullanmama rağmen Logitech kulaklığımın dönen kısımları kırılmıştı örneğin. Ben biraz daha bekleyip indirim kovalamayı düşünüyorum. Razer blackshark v2 de var tabi seçenek olarak illa ki bakmışsındır. Sonunda hepsinin iyi olduğu bir yer var hiçbiri mükemmel değil.O kadar para verdikten sonra insan garanti ile mail ile ugraşmak istemiyor. Benim için ise kulaklik pedleri kismi kabul edilebilirdi ancak üst tarafin kirildiğini düşünmek bile korkutucu bu sebeple vazgeçtim.
4k eder mi2000e almıştım güzel kulaklık
Bana hakkı 3 - 3250 gibi geliyor4k eder mi