Neler Yeni

🔥İndirim Steelseries arctis 7x+ Wireless 3999TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
ben şuan kullanıyorum memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,704
İsim
Selim
Hs80 pedlerin yirtilma sorunu varmis çogu kiside malzeme kalitesi olarak kotu diyorlar ben alacaktim sonra vazgectim ondan
Hs60 pro kullanan biri olarak sol ped yırtıldı ve sol kulaklık arızalı 👍 not: çiçek gibi bakıyorum hatta kulaklık standında indirmedim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
bende vardı memnun kalmadım yerine g733 aldım çok daha iyi bence.

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
PS: sipariş ettim hyperx cloud 3 wireless alıp iade etmiş biri olarak bunu kullandıktan sonra inceleme tadında bir yazı yazabilirim
arkadaşlar kulaklık elime ulaştı. Öncelikle kulaklığı genel olarak iyi kategorisinde değerlendirdiğim HyperX cloud 3 wireless ile karşılaştıracağım.
HyperX Cloud III Wireless 5749TL - Steelseries arctis 7x+ 3999TL - Burada çok gereksiz bir fiyat farkı var ve hyperx kesinlikle o fiyatı hakeden bir kulaklık değil.
Oyun bazlı baktığımızda hyperx steelseriesten bi tık daha iyiydi fakat aralarında devasa bir fark yok. 7x+ da gayet iyi bu konuda.
Ped olarak C3 deri padlerle geliyor o konuda bir dezavantaj klima altında bile terlemene vesile oluyor.
Ses seviyesi olarak yeterli yükseklikte olduğunu düşünüyorum. Son seste kullanmazsınız ben %70 seviyesinde kullanıyorum yetiyor.
Bassları verme konusunda çok başarılı değil fakat bu genel olarak oyuncu kulaklıklarında çok üstünde durulması gereken bir konu olmadığını düşünüyorum.
Daha birçok spesifik örneği var şu an aklıma gelenlerden bahsettim sorusu olan varsa ulaşabilir ikisi hakkında da sahip olduğum kadar bilgilendirebilirim.
Steelseries için çok aman aman bir sorun çıkmadığı sürece iade etmem gibi duruyor.

Sentoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Berat Erkuş

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Razer Blackshark V2 X den geçmeyi düşünüyorum sizce alınır mı?
razer blacksharkı bilmiyorum daha önce kullanmadım ama razer deri pad kullandığı için farklı bir his veriyor ilk başta steelseriesta kumaş kulaklık padine geçince garipseyebilirsiniz ama maksimum 2 3 saate alışırsınız. Ben memnuniyet konusunda hala fikirlerimin arkasındayım tek sıkıntı menzili yeterince uzun değil misal arada 2 duvar olan bir odaya geçince kesilmeler yaşanıyor. Onun dışında bence gayet f/p bir kulaklık

Sentoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Berat Erkuş
razer blacksharkı bilmiyorum daha önce kullanmadım ama razer deri pad kullandığı için farklı bir his veriyor ilk başta steelseriesta kumaş kulaklık padine geçince garipseyebilirsiniz ama maksimum 2 3 saate alışırsınız. Ben memnuniyet konusunda hala fikirlerimin arkasındayım tek sıkıntı menzili yeterince uzun değil misal arada 2 duvar olan bir odaya geçince kesilmeler yaşanıyor. Onun dışında bence gayet f/p bir kulaklık
Almaya karar verdim hocam teşekkürler.

Top Bottom