Steelseries Arctis Nova 1 alınır mı

FeluX

80+
Reaksiyon skoru
1
Dostlar Steelseries Arctis Nova 1 almayı düşünüyorum fakat internet üzerinde kulaklığın mikrofonundan şikayetçi olan bir çok insan var eğer hala kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada kulaklık alma amacım çok yönlü olması

Not: Beğendiğiniz farklı kulaklıklar varsa onlarıda önerebilirsiniz.

dostum sıkıntılı mısın neyin lafını atıp duruyosun her konuda haksızsın üste çıkmaya çalışıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 3 önerebilirim eğer dışarıda kullanılmayacaksa wireless modelini kullanıyorum oyunlarda çok başarılı
hocam cloud 3 ün içinden dönüştürücü çıkıyor mu

peki 3000 bütçeye başka hangi kulaklık bakabilirim
görünüşü hoşunuza giderse incelemesi ile birlikte bunu bırakıyorum iyzico 500tl + %10/25 cashback var parolapara ile birleştirirsen ekstra 400tl cashback gelir

benim kasam çift girişli yani mikrofon ve kulaklık ayrılmış şekilde hyper x cloud 3 ten bunun için bir aparat çıkıyor mu veya type-a ile her ikisini usb ile kullanabiliyor muyum bilen varsa aydınlatabilir mi

benim kasam çift girişli yani mikrofon ve kulaklık ayrılmış şekilde hyper x cloud 3 ten bunun için bir aparat çıkıyor mu veya type-a ile her ikisini usb ile kullanabiliyor muyum bilen varsa aydınlatabilir mi
direk usb takıyorsun çift giriş yerine

2 Yıldır kullanıyorum çok memnunum. Terletmiyor, hafif, rahat, mikrofonu aşırı iyi süpürge yaparken bile karşıya ses gitmiyor.

Geri