Steelseries Arctis Nova 1 mi Hyperx Cloud 2 mi?

stbeox

80+
Reaksiyon skoru
70
Arkadaşlar başlıktaki iki kulaklık arasında kaldım lütfen bana bi akıl verin

bence hyperx cloud 2 ıkısınıde medıamarkta denemıstım hyperx bana cok rahat gelıyodu acıkcası performans olarakda uzmez gayet ıyı

bence hyperx cloud 2 ıkısınıde medıamarkta denemıstım hyperx bana cok rahat gelıyodu acıkcası performans olarakda uzmez gayet ıyı
cloud 2 biraz eski bir model sanki, peki nova 1 hakkında rahatlık konusunda düşünceniz ne hocam

cloud 2 biraz eski bir model sanki, peki nova 1 hakkında rahatlık konusunda düşünceniz ne hocam
nova 1 bı tık bana ufak bıcımsız geldı performans olarak bana gore hyperx ıle cokta bır fark yok daha once hyperx arkadasımdan odunc almıstım bayada rahattı sesde guzeldı daha alt modelıydı hatta

hyprerx fps oyuncuları için oyuncuların isteklerini tam olarak karşılıyor amacınız ses kasmak için ise mutlu eder lakin müzik film tarzı bir beklentiniz var ise fiyatlar baya yukarı çıkıyor eski bir model olsada nova 1 giriş sınıfı oyuncu kulaklığı ben hyperx alırdım

Nova 1 daha rahat ama c2 daha iyi , aynı fiyatsa c2 alınır

nova 1 sakın almayın. cloud 2 ile karşılaştırılması bile komik. tabii ki cloud 2

cloud 2yi yıllardır kullanıyorum çok memnunum eşyalarımı genel olarak hor kullanan birisiyim yıllarca bana dayandı hala sapasağlam ablam sinirlenip yere fırlattı sadece bir parçası çıktı oda takmalıydı hem kulaklık pedi eskise veya mikrofonun bozulsa bile trendyol vb. yerlerden uygun fiyata çözebiliyorsun 4 yıldır kullanan birisi olarak kablolarda deforme söz konusu bile değil kulağımda unutup bi anda ayağı kalkıp kabloları gerdirdiğim ses kartının orda jak girişini kopartır gibi çıkarttım çok oldu ses kartına kaç kere bastım saymıyorum bile bi gün bile bir cızırtı bi sorunla karşılaşmadım bozulursa yeniden alacağım aşırı memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,955
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri