M Mert Kuz 80+ Katılım 23 Mayıs 2026 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 7 Dün, 20:48 #1 SteelSeries Arctis Nova 3P kulaklık kullanıyorum alalı 1 ay bile olmadı ilk aldığımda yazılımını indirdim ve firmware update vardı kulaklığın kendi dongle üzerinden yapılan gerekli talimatlara uyuyorum dongle takıp kendi type c kablosuyla kasaya bağlıyorum update tuşuna basıyorum başarıyla bitiyor fakat o yazı halen orda kalıyor youtube da diğer videolara baktım farklı yaptığım bir şey yok ve diğer insanların yazısı kayboluyor fakat benimki kalıyor bu şekilde güncellemeyi yapamıyor. Normalde çok sorun değildi benim için fakat 2 gündür kulaklık kendi kendine aktif olarak konuşurken kullanırken kapanıyor şarjı 60 üzeriyken bile böyle oluyor.
SteelSeries Arctis Nova 3P kulaklık kullanıyorum alalı 1 ay bile olmadı ilk aldığımda yazılımını indirdim ve firmware update vardı kulaklığın kendi dongle üzerinden yapılan gerekli talimatlara uyuyorum dongle takıp kendi type c kablosuyla kasaya bağlıyorum update tuşuna basıyorum başarıyla bitiyor fakat o yazı halen orda kalıyor youtube da diğer videolara baktım farklı yaptığım bir şey yok ve diğer insanların yazısı kayboluyor fakat benimki kalıyor bu şekilde güncellemeyi yapamıyor. Normalde çok sorun değildi benim için fakat 2 gündür kulaklık kendi kendine aktif olarak konuşurken kullanırken kapanıyor şarjı 60 üzeriyken bile böyle oluyor.