Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 4X Wireless Vatan'da 2.679 TL

Sasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış
Kulaklık bugün elime ulaştı. Güzelce denedim ve ilk izlenimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Cloud 2 kullanıcısıyım, çok ağır olduğu ve fazla terlettiği için uzun zamandır güzel kablosuz bir kulaklık arıyordum. (Artık eskisi kadar oyun oynamadığım için Cloud 2 yi çoğu zaman takmıyordum bile.) Bu kulaklığı indirimde görünce biraz araştırmanın ardından şans vermeye karar verdim. Ürün usb-c çıkışlı dongle ı ile birlikte geliyor. (Anakartındazda benimki gibi usb-c girişi varsa direkt takıp kullanabiliyorsunuz yoksa dönüştürücü de kutunun içinden çıkıyor.) İlk izlenim olarak tam aradığım gibi hafif ve ergonomik bir kulaklık. Tasarımını da beğendim. Bilgisayarıma takıp denemeye başladım, ilk taktığımda ses seviyesi ve müzik performansı hiç tatmin etmedi. Kulaklığın ayarlarını kontrol edebildiğimiz SteelSeries Engine programından ses yüksekliği sınırlayıcısını kapattım ve internette bulduğum bir EQ ayarını uyguladım, ardından çıkan sonuç beni inanılmaz tatmin etti. (İnternette bir kaç kullanıcı müzik performansının çok kötü olduğunu söylemişti o yüzden beklentim çok yüksek değildi ama fazlasıyla karşıladı.) Müzik konusunda bassların bir tık geride kaldığını söylebilirim ama yine de fena değil. (Cloud 2 ile kıyasladığımda da müzik konusunda oldukça önde olduğunu söyleyebilirim.) Yine internette araştırırken bir kaç kullanıcının en yüksek seste dip ses sorunu yaşadığını gördüm, bunun sebebi ise kulaklığın "Mic Sidetone" denilen özelliği. Bu özellik konuşurken kendi sesini duymanız için yapılmış. (Ben bu özelliği beğendim Cloud 2 kullanırken dışarıdan gelen seslerin tamamını kestiği için tek kulağımı açık bırakmak zorunda kalıyordum.) "Mic Sidetone" özelliğini kapatırsanız dip ses sorunu gidiyor. Açık kullanacaksanız kulaklığın üstünde ki ses seviyesi ayarını en yukarı çekmemelisiniz. Yine internette bir kaç kişini kulağını tam kaplamadığını bu yüzden belli bir zaman sonra baskıdan dolayı kulağının ağrıdığını gördüm. Bunun kişiden kişiye değiştini düşünüyorum ben böyle bir problem yaşamadım. Bu aralar hiç oyun oynamadığım için oyun testi yapmadım, belki bir gün oyunda ki deneyimlerimi de bu yazıya eklerim.
Nova 4x de chatmix var galiba arctis 7x+ da ne yaptıysam çalıştıramadım. Bilgisayarda nova 4x chatmix kullanilabiliyormu

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Alıp da memnun kalmayan varsa ben alabilirim :)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Yav bizimki hala kargoya verilmedi üzgünüm bu konuda :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzmir optimum mağazamızda hazırlandı kargoya teslimatı bekleniyor yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,823
Üyeler
165,077
Son üye
YigitAKLN
Top Bottom