Yardım SteelSeries Arctis Nova 5 Cızırtı Problemi

Mailden ulasiyorum ben
Hocam merhaba bugün aradım ben despeci ürünü bana geri gönderdiklerini yanında bir kağıt olduğunu bu kağıtla iade veya değişim yapabilecrğimi söylediler. Ben pazarama üzerinden mediamarkttan almıştım. Hem despce hem mediamarkta sordum bana düzgün bilgi vermediler. Bu süreç nasıl işliyor bilginiz var mı? Mağazaya mı gitmem lazım?

Pazarama uzerinden mediamarkt ile iletisime gec ve bu belge dahilinde iptal ya da iade istedigini belirt ve gonderirken icine not yaz. O belgeyle gonderceksin karsi tarafa. Ne olur nolmaz diye belgenin kopyasini bulundur bence.

Pazarama uzerinden mediamarkt ile iletisime gec ve bu belge dahilinde iptal ya da iade istedigini belirt ve gonderirken icine not yaz. O belgeyle gonderceksin karsi tarafa. Ne olur nolmaz diye belgenin kopyasini bulundur bence.
doğrudan mediamarkt mağazasına gitsem nasıl olur oradan kabuk ederler mi? Müşteri hizmetleride bir garipti pazaramayı bile ilk defa duyuyorlardı doğru düzgün bir bilgi vermediler

doğrudan mediamarkt mağazasına gitsem nasıl olur oradan kabuk ederler mi? Müşteri hizmetleride bir garipti pazaramayı bile ilk defa duyuyorlardı doğru düzgün bir bilgi vermediler
Pazaramada siparisin uzerinden magazaya soru sorarak ulasabilirsin. Magazaya gidincede oluyordur belki bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,318
Üyeler
186,731
Son üye
cihat70
Geri