G gallax420 80+ Bronze Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 1,517 Reaksiyon skoru 468 27 Nisan 2025 #1 SteelSeries arctis nova 5 mikrofon sesi gelmiyor steelseries yazılımını kurdum yine de mikrofon sesi gelmiyor çok şey denedim mic kapalıda değil
SteelSeries arctis nova 5 mikrofon sesi gelmiyor steelseries yazılımını kurdum yine de mikrofon sesi gelmiyor çok şey denedim mic kapalıda değil
E Enes_96 80+ Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 69 Reaksiyon skoru 7 18 Temmuz 2025 #2 gallax420 yazmış: SteelSeries arctis nova 5 mikrofon sesi gelmiyor steelseries yazılımını kurdum yine de mikrofon sesi gelmiyor çok şey denedim mic kapalıda değil Devamı için tıklayın... Nasıl çözdünüz hocam?
gallax420 yazmış: SteelSeries arctis nova 5 mikrofon sesi gelmiyor steelseries yazılımını kurdum yine de mikrofon sesi gelmiyor çok şey denedim mic kapalıda değil Devamı için tıklayın... Nasıl çözdünüz hocam?
E Enes_96 80+ Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 69 Reaksiyon skoru 7 18 Temmuz 2025 #3 Bende ses alıyor ama ya çok az alıyor ya da konuşma sesini algılamıyor çevre seslerini daha iyi alıyor. Sizde hiç mi almıyordu yoksa bu tarz bir şey miydi?
Bende ses alıyor ama ya çok az alıyor ya da konuşma sesini algılamıyor çevre seslerini daha iyi alıyor. Sizde hiç mi almıyordu yoksa bu tarz bir şey miydi?
G gallax420 80+ Bronze Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 1,517 Reaksiyon skoru 468 18 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 mikrofon kırmızı iken mute olarak kalıyormuş kırmızı yanmayınca ses geliyormuş benim önceki kulaklığım ile tam tersi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 18 Temmuz 2025 benim sorunum buydu basitti ama boşluğuma gelmiş o gün anlayamadım
mikrofon kırmızı iken mute olarak kalıyormuş kırmızı yanmayınca ses geliyormuş benim önceki kulaklığım ile tam tersi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 18 Temmuz 2025 benim sorunum buydu basitti ama boşluğuma gelmiş o gün anlayamadım