Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Beyaz 4999 TL

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ali
Stok ayarlar üzerinden kulaklık değerlendirmesi yapılmaz. Her kulaklığın kullanıcı tarafından verilmesi gereken ayarları olur. Bu 1000-100.000 liraya kadar tüm kulaklıklar için geçerli bir durum. Örneğin HS80 üzerinde FPS EQ modu ile çok daha iyi ses kasabilirsiniz.
C3 ayarla bana tün sesleri gayet net veriyoe memnunum. Ama HS80 ya da Nova 5 kadar rahat değil.

MoonWalk

80+ Bronze
Pahalı hele HS80 gibi bir rakibi varken asla alınmaz.
HS80 ses performansında daha iyi olabilir ancak hibrit kullanım isteyenler için de bu model iyi. Hem dışarıda hem içeride kullanılacak hem daha hafif olacak hem daha iyi pil ömrü olacak (mikrofonu çıkacak veya gizlenecek) dendiğinde Nova 5 serisi mantıksız olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Bundan bahsediyordum aslında. Bu bence kötü bir alışkanlık.
Kulaklık için bir uygulama, mouse için uygulama, klavye için uygulama ben çeşitlilik sevmiyorum :) Her biri ayrı bildirim verecek falan, benim telefonumda bile bildirimler kapalı. Her biri ile ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum.

godlikes

80+
HS80 ses performansında daha iyi olabilir ancak hibrit kullanım isteyenler için de bu model iyi. Hem dışarıda hem içeride kullanılacak hem daha hafif olacak hem daha iyi pil ömrü olacak (mikrofonu çıkacak veya gizlenecek) dendiğinde Nova 5 serisi mantıksız olmuyor.
Bir oyuncu kulaklığını hibrit olarak kullanmak mantıklı değil zaten. Kulaklığın kullanım amacına uygun değil. Dongle telefona takıp gezerken dalga geçilmesi muhtemel.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,640
İsim
kadir
Kulaklık için bir uygulama, mouse için uygulama, klavye için uygulama ben çeşitlilik sevmiyorum :) Her biri ayrı bildirim verecek falan, benim telefonumda bile bildirimler kapalı. Her biri ile ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum.
Mantıklı olan sizinki zaten diğeri fakir avuntusu biraz.
Elbette f/p oranı önemli fakat çok da kasmamak lazım.

MoonWalk

80+ Bronze
Bir oyuncu kulaklığını hibrit olarak kullanmak mantıklı değil zaten. Kulaklığın kullanım amacına uygun değil. Dongle telefona takıp gezerken dalga geçilmesi muhtemel.
Böyle istekleri olanlar da oluyor, onlar için mantıktan ziyade işlevselliği önemli. Bluetooth var bu arada Nova 5 serisinde, dongle dalga konusu olmaz o şekilde. Her kullanıcıya göre değişiyor ürünler.

godlikes

80+
Mantıklı olan sizinki zaten diğeri fakir avuntusu biraz.
Elbette f/p oranı önemli fakat çok da kasmamak lazım.
Fakirlikle alakası yok aslında. Şu an Çinli markalar klavye ve mouse kategorisinde fiyat performans açısından 3 büyük markayı ezip geçiyor. Çünkü insanlar basit ekipmanlara ne kadar gereksiz şekilde fazla para verdiğini anladı. Bakalım bu rekabeti nasıl sürdürecekler görücez.

Sigurd_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Şirvan Köse
Bir oyuncu kulaklığını hibrit kullanmak çok kullanışlı bir durum bence nova 5 çok uzun süre araştırarak aldığım bir kulaklıktı 4500-5000 arası fiyat ideal. Gaming gecesinde daha düşük fiyatlarda yakalayabilirsin aklında bulunsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Fakirlikle alakası yok aslında. Şu an Çinli markalar klavye ve mouse kategorisinde fiyat performans açısından 3 büyük markayı ezip geçiyor. Çünkü insanlar basit ekipmanlara ne kadar gereksiz şekilde fazla para verdiğini anladı. Bakalım bu rekabeti nasıl sürdürecekler görücez.
Siz ekipman olarak ne kullanıyorsunuz hocam merak ettiğim için soruyorum. Ben daha öncesinde LG ürünleri de aldım ama kısa zamanda deforme oldu. Evet her şey marka değil tabi ki, bunun müşteri hizmetleri olsun teknik servisi olsun bu yönleri asıl önemli olan unsur.

godlikes

80+
Siz ekipman olarak ne kullanıyorsunuz hocam merak ettiğim için soruyorum. Ben daha öncesinde LG ürünleri de aldım ama kısa zamanda deforme oldu. Evet her şey marka değil tabi ki, bunun müşteri hizmetleri olsun teknik servisi olsun bu yönleri asıl önemli olan unsur.
Kulaklık olarak: Corsair HS80 RGB-Razer Barracuda X
Fare: Asus Rog Gladius III Wireless Aimpoint- Ajazz AJ159 Apex / Delux M800 Pro
Klavye: E-Yooso Z-11/ Aula F75 / Ajazz Ak820 Pro / Machenike KT68 Pro.

En aktif kullandıklarım Apex, Aula F75 ve HS80.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle istekleri olanlar da oluyor, onlar için mantıktan ziyade işlevselliği önemli. Bluetooth var bu arada Nova 5 serisinde, dongle dalga konusu olmaz o şekilde. Her kullanıcıya göre değişiyor ürünler.
Açıkçası 5K fiyatı bir oyuncu kulaklığına veren kişinin bunu önemsemesi saçma. Bütçesi olmayanlara bir şey diyemem fakat 1.5K verip bir Anker Q21i almıyorsa kendisine saygısızlık yapıyordur diye düşünüyorum. Bu yüzden oyuncu kulaklıklarında hibrit kullanım bir kriter olmamalı. Doğasına aykırı bir kere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,762
Üyeler
172,134
Son üye
Serdar Aydoğan
Top Bottom