bendeki de 600 gram hocam ama hissetmiyorumAğırlık olarak 690 grammış çok değil midir ya
Bir de ilk defa 3.5mm jaklı kulaklık kullanıyorum sanırsam burda anakartın da kalitesi önemli oluyormuş biostar b450 mh modelinde bi sorun yaşar mıyım? Birde sizin kulaklık modeli nedir?bendeki de 600 gram hocam ama hissetmiyorum
hocam anakartta sıkıntı yaşamassınız bende kablosuz kulaklık varBir de ilk defa 3.5mm jaklı kulaklık kullanıyorum sanırsam burda anakartın da kalitesi önemli oluyormuş biostar b450 mh modelinde bi sorun yaşar mıyım? Birde sizin kulaklık modeli nedir?
steelseries i boşverin hocam param olsa bu kulaklıktan alırımCloud core hoşuma gitti ama steelseries te de aklım kaldı en iyisi bi düşünmek ama hyper x çok daha iyi gibi geldi
bilmiyorum hocam ama 7.1 yazanı sipariş verin siz yinedeSon sorum olarak cloud core dts diye atmışsınız bide 7.1 diye bi model gözüküyor ikisi aynı mı acaba
bu hocambilmiyorum hocam ama 7.1 yazanı sipariş verin siz yinede
şimdi baktım hocam farklı bunlar siz şuan en son attığımı sipariş verinbilmiyorum hocam ama 7.1 yazanı sipariş verin siz yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu hocam
HyperX Cloud Core 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı Dts Hx-hscc-2-bk/ww Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Cloud Core 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı Dts Hx-hscc-2-bk/ww yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tamamdır yardımınız için çok teşekkür ederim.bilmiyorum hocam ama 7.1 yazanı sipariş verin siz yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu hocam
HyperX Cloud Core 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı Dts Hx-hscc-2-bk/ww Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Cloud Core 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı Dts Hx-hscc-2-bk/ww yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
şimdi baktım hocam farklı bunlar siz şuan en son attığımı sipariş verin
knk biri sormuş ürün 7.1 mi diye dtsx üründür demiş yani aynı ürünler istediğini verebilirsinTamamdır yardımınız için çok teşekkür ederim.
evet hocam bende onu önerdim direk zatenCloud 2 alın. Kullandım. Mükemmeldi.
Soruya gelirsek Nova 1.
şimdi ne kullanıyorsun knkCloud 2 alın. Kullandım. Mükemmeldi.
Soruya gelirsek Nova 1.
Ben bu hyperx cloud core indirim de iken aldım 1100 sizce iyi mi hani pişman olmam değil mi şuan 1600 tlhocam sıralama olarak ve aralarında biraz fark var siz bütçeniz buna yettiği için bunu alın steelseries den daha iyi