Glassesman_28
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Abdullah
beyler/hanımlar konu başlığında bahsettiğim kulaklığı kullanıyorum ve kutuda çıkan 3 kablo türünden bluetooth bağlantısı için usb-c to dişi typ-c kablosu varya hani heh o kablonun usb-c tarafındaki demir kısım (bilgisayara takılan kısmı) kırıldı piyasada da aynı uzunlukta ucb-c to typ-c dişi (typce dişi dediğimde bluetooth parçasını takmak için) bir kablo bulamıyorum, fakat aynı uzunlukta olmasa da ucb-c to typc-e girişli kablosuz ya da kısa kablolu ürünler var. sorum şu; bu kablonun uzun ya da kısa olması steelseries artics1 wireless kulaklığın menzil özelliğine etki eder mi? (wireless özelliğinden ötürü belli menzile kadar kulaklık ses verip mikrofondan ses iletiyor ondan sordum) cevaplarsanız şu kardeşinizi çok mutlu etmiş olursunuz çok teşekkür ederim şimdiden..
hangi kulaklık bu acaba ya diye sorarsanız da linkde technopatta bir abinin incelediği bi videosunu da koydum bahsettiğim kabloyu gösterdiği dakikayı da koydum. kolaylık olsun diye
dakika 1:28
hangi kulaklık bu acaba ya diye sorarsanız da linkde technopatta bir abinin incelediği bi videosunu da koydum bahsettiğim kabloyu gösterdiği dakikayı da koydum. kolaylık olsun diye