Ben düşük hassasiyet ve dpı ile oynuyorum kontrolü kolumdan sağlıyorum benim için hız daha çnemli ama burdaki çoğu kişi 20 30tl lik mousepadlerle karşılaştırmış onların kötü olduğunu ben deneyimledim benim dmek istediğim bu boylarda başka aynı kalitede mpusepad var mı 80 100 tl filan çünkü hngi iyi pyuncuda görsem ya zowie ya da steelseries varHissiyat aslında senin nasıl istediğine de bağlı. Control ve Speed diye iki özellik vardır. Birinde mouse daha hızlı gider diğerinde daha kontrollü. Bu daha çok speed tarzı bir mousepad.
80-100'e large zor. Medium bulunur ama.Ben düşük hassasiyet ve dpı ile oynuyorum kontrolü kolumdan sağlıyorum benim için hız daha çnemli ama burdaki çoğu kişi 20 30tl lik mousepadlerle karşılaştırmış onların kötü olduğunu ben deneyimledim benim dmek istediğim bu boylarda başka aynı kalitede mpusepad var mı 80 100 TL filan çünkü hngi iyi pyuncuda görsem ya zowie ya da steelseries var
Rgb diye fiyatı artıp mousepad in kalitesiz olmasını istemiyorum rgb takıntımda yok zaten kasanın rgb sini bile açmıyorum mouse klavyenin de geceleri görüyim mouse klavyeyi diye açıyorum gereksiz bir şey benceGereksiz bence. Bunun yerine RGB aydınlatmalı hoş bir sürü mousepad var onlara bakabilirsin. Geceleri de hoş durur.
Ben masamı ölçtüm bana 40x40 vrya 40x45 lazım yukardan aşağısı 40 olsun da yan uzunluğu 40 dan yukarda olsa da olur80-100'e large zor. Medium bulunur ama.
Sizin baktığınız Cyberpunklı model 45'e 40. Biraz daha bakacağım belki daha iyi bir model bulurum.Ben masamı ölçtüm bana 40x40 vrya 40x45 lazım yukardan aşağısı 40 olsun da yan uzunluğu 40 dan yukarda olsa da olur
Hayır değil aksine daha ucuz.görüntüsüyle alakası ben şunu demek istedim cyberpunk edition olduğu için pahalı
Teşekkürler 2sorum daha olucak sana diğerlerinden bilgili duruyorsun .) 1. Üstünde baskılı diye kullanışta bi sorun olur mu diğer steelseries mousepad lere göreSizin baktığınız Cyberpunklı model 45'e 40. Biraz daha bakacağım belki daha iyi bir model bulurum.
görüntüsüyle alakası ben şunu demek istedim cyberpunk edition olduğu için pahalı
1) Baskı değil tam olarak kumaşın rengi öyle sorun olmaz.Teşekkürler 2sorum daha olucak sana diğerlerinden bilgili duruyorsun .) 1. Üstünde baskılı diye kullanışta bi sorun olur mu diğer steelseries mousepad lere göre
2. Valorant oynuyorum daha çok ve vandal bazen de phantom oynuyorum genellikle çok nadir operatör oynuyorum arkadaşlar çağırınca da hafta da 1 2 cs oynuyorum eğlencesine bu oyunlarda ve silahlarda speed mi daha iyi olur control mü benim hassasiyet ve dpı düşük ( valorant 0.65hassasiyet 500dpı )
Ne alabilirim onun yerine ?Düpedüz israf
Normal mousepad alNe alabilirim onun yerine ?