Siz kendiniz de okadar para verdiniz diye mi farketmiyor israf diyorsunuz yaniHocam yani gidip de ofis mousepadi almazsan o fark o kadar belli olmaz
Global elo cs oynuyodum 30 liralık razer battalla da ayni oldu
140 liralık RGB li mousepad aldım yüzeyi farklı
Onla da ayni oldu
Yani o kadar fark etmesi benim düşünceme gore imkansiz
Hayır siyah olan normal modeli bundan daha pahalı diyeKoleksiyoncuysan alınır.
Ben inceleme yazilari yazdığım için aliyorumSiz kendiniz de okadar para verdiniz diye mi farketmiyor israf diyorsunuz yani
bende diyorum ki kaç defadır cyberpunk ile bi alakası yok ben steelseries qck large mouse pad almak istedim baktım aynı mousepad in cyberpunk lı olmayanı 250tl cyberpunklı olanı indirime girmiş 179tl bende ucuz olanı almak istedim ve konu açtım mousepad iyi midir diye açıklabilmişimdir umarımBen inceleme yazilari yazdığım için aliyorum
Sonra da 2. El olarak satiyorum
Ben size mousepad almayın israf demedim
Sırf üzerinde cyberpunk var diye 250 lira bir ürüne vermeyin dedim
Hakikati kacirmissiniz
Valorant ve cs oyuncusuyum valorantta ilerlemek istiyorum onun için mouse ve mousepad in kaliteli olmasınlazımn (elmas3)Koleksiyoncuysan alınır.
Kaç kere yazdım sana da yazıyim keşke okusaydın bak kardeşim ya da abim ben cyberpunk diye almıyorum bana kaliteli bi mousepad lazım vr her yerden duyhuduğum kadarıyla en iyi mousepadleri steelseries yapıyor ve bana large lazım koldan oynadığım için sonra siyah modellere baktım aynısının siyahı 250tl sonrs cyberpunklı olanı gördüm aynı mousepad ama cyberpunklı olanı indirime girmiş 179tl olmuş ve bende konu açtım yani cyberpunk la alakası yokÜstüne CyberPunk yazdığı için 250 TL verilir mi bu mousepad sonuçta.