Neler Yeni

Steelseries cyberpunk özel mousepad alınır mı ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
1) Baskı değil tam olarak kumaşın rengi öyle sorun olmaz.

2) Control mousepadler, genelde hedefleri kaçıranlar, mouseyi çevirirken fazla çevirip adamın yanına vuranlar içindir. Speed ise daha çok hız için. Tercih meselesi tamamen. Çok çoook akışkanlar da var ama o modeller hakkında bilgim yok.
Ben önümdeyse kaçırmıyorum tam tersi etrafımdaysa hızlı dönemiyorum şuanki mousepadim uzun ama üst taraftan kısa kolum masaya geliyor kolumla oynadığ7m için masa çevirmemi engelliypr o yüzden tam masayı kaplayan ve hızlı bi mousepad istiyorım

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Steelseries Qck kullanıyorum. Sanırım medium bendeki. 100TL'ye almıştım. Gayet memnunum ve genelde öneriyorum. Ama 170-200TL 'ler ciddi miktarlar. Ben şahsen Cyberpunk versiyonunu çok beğendim. Almak isterdim. Ama bu fiyatları vermekte biraz gereksiz gibi yani. Kişisel maddi gücünüze kalmış bir şey. Ben alabilirdim eğer rahat bir dönemimde olsaydım.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ben önümdeyse kaçırmıyorum tam tersi etrafımdaysa hızlı dönemiyorum şuanki mousepadim uzun ama üst taraftan kısa kolum masaya geliyor kolumla oynadığ7m için masa çevirmemi engelliypr o yüzden tam masayı kaplayan ve hızlı bi mousepad istiyorım
O zaman bütçenize uygun bu var. Aslında daha küçük ama daha hızlı modeller de var isterseniz.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Normal mousepad al
250 lira para sayılır mı bir şeye sırf renkli diye

Gir trendyola al birini geç
Oyle aman aman fark yok mousepadler arasında
179 tl bir de renkli diye değil tam tersi siyah seviyorum ama aynı modelin siyahı daha pahalı cyberpunk diye almıuorım mousepad kaliteli ve cybepunk olanı daha ucuz diye almak istedim bir de bende trendyoldan öylr bir tane seçtim aldım şuan hiç memnun değilim malesef ama 80 100tl ye daha iyisi varss önerilere açığım tabi ayrıca bence mousepad önemli adamlar mousepadi önemsemeyip 400 500tl mousea verip 30tl mousepad kullanıyor sonra oynayışı az da olsa etkileniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries Qck kullanıyorum. Sanırım medium bendeki. 100TL'ye almıştım. Gayet memnunum ve genelde öneriyorum. Ama 170-200TL 'ler ciddi miktarlar. Ben şahsen Cyberpunk versiyonunu çok beğendim. Almak isterdim. Ama bu fiyatları vermekte biraz gereksiz gibi yani. Kişisel maddi gücünüze kalmış bir şey. Ben alabilirdim eğer rahat bir dönemimde olsaydım.
Bu large model o yüzden medium dan pahalı medium almak isterdim ama masamı ölçtüm ve koldan oynadığım için large almam lazım peki hissiyatı filan nasıl 30tl lik bi mousepad kullandıysanız ne farkşı var

O zaman bütçenize uygun bu var. Aslında daha küçük ama daha hızlı modeller de var isterseniz.
Link gelmedi attıysanız bir de bana large lazım başka markaların aynı boyutta mousepadi varsa olanilir ama şuan ki zaten küçük üstten aşağı olarak o yüzden memnun değilim ayrı olaral

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
179 TL bir de renkli diye değil tam tersi siyah seviyorum ama aynı modelin siyahı daha pahalı cyberpunk diye almıuorım mousepad kaliteli ve cybepunk olanı daha ucuz diye almak istedim bir de bende trendyoldan öylr bir tane seçtim aldım şuan hiç memnun değilim malesef ama 80 100tl ye daha iyisi varss önerilere açığım tabi ayrıca bence mousepad önemli adamlar mousepadi önemsemeyip 400 500tl mousea verip 30tl mousepad kullanıyor sonra oynayışı az da olsa etkileniyor

Bu large model o yüzden medium dan pahalı medium almak isterdim ama masamı ölçtüm ve koldan oynadığım için large almam lazım peki hissiyatı filan nasıl 30tl lik bi mousepad kullandıysanız ne farkşı var

Link gelmedi attıysanız bir de bana large lazım başka markaların aynı boyutta mousepadi varsa olanilir ama şuan ki zaten küçük üstten aşağı olarak o yüzden memnun değilim ayrı olaral
Link atmadım bu modelden bahsettim. Maalesef bu bütçeye bu boyda düzgün bir şey bulamadım. Bu Cyberpunklı olanı alabilirsiniz.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
179 TL bir de renkli diye değil tam tersi siyah seviyorum ama aynı modelin siyahı daha pahalı cyberpunk diye almıuorım mousepad kaliteli ve cybepunk olanı daha ucuz diye almak istedim bir de bende trendyoldan öylr bir tane seçtim aldım şuan hiç memnun değilim malesef ama 80 100tl ye daha iyisi varss önerilere açığım tabi ayrıca bence mousepad önemli adamlar mousepadi önemsemeyip 400 500tl mousea verip 30tl mousepad kullanıyor sonra oynayışı az da olsa etkileniyor

Farkını nasıl tam anlatabilirim bilmiyorum çünkü hepsi havada kalacak şeyler. Ama şöyle anlatabilirim. Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum sanırım. Hemen hemen ayda 1 kere veya 2 ayda 1 kere banyoda üstüne şampuan döküp bulaşık süngeri ile sürte sürte temizlerim. Daha ne logosunda soyulma, ne de kenarlarında açılma var. Gıcır gıcır. Onun dışında kaymazı çok başarılı. Harbiden kaymıyor arkadaş. Konu yüzeye geldiğinde ise, yüzeyini nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. :D Ama beni hiç pişman eden bir noktası olmadı. Başına bir iş gelse, muhtemelen tekrar bunu alırım.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Link atmadım bu modelden bahsettim. Maalesef bu bütçeye bu boyda düzgün bir şey bulamadım. Bu Cyberpunklı olanı alabilirsiniz.
Tamam teşekkürler

Farkını nasıl tam anlatabilirim bilmiyorum çünkü hepsi havada kalacak şeyler. Ama şöyle anlatabilirim. Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum sanırım. Hemen hemen ayda 1 kere veya 2 ayda 1 kere banyoda üstüne şampuan döküp bulaşık süngeri ile sürte sürte temizlerim. Daha ne logosunda soyulma, ne de kenarlarında açılma var. Gıcır gıcır. Onun dışında kaymazı çok başarılı. Harbiden kaymıyor arkadaş. Konu yüzeye geldiğinde ise, yüzeyini nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. :D Ama beni hiç pişman eden bir noktası olmadı. Başına bir iş gelse, muhtemelen tekrar bunu alırım.
Hmm teşekkürler alıcam galiba bende deneyimlerimi yazarım

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Fark tabi ki var. Gerek hissiyatında gerek akışkanlığında. Mousepad deyip geçmeyin.
Hocam esl cs oynamiyorsan o aradaki farkı anlayamazsın
Gidip 10 TL lik alsın demiyorum 40 50 liralık alsa da işini gorur

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Hocam esl cs oynamiyorsan o aradaki farkı anlayamazsın
Gidip 10 TL lik alsın demiyorum 40 50 liralık alsa da işini gorur
Hocam fark çok anlaşılıyor. Ama bazen markasız mousepadlar düzgün kontrollü bi model falan çıkabiliyor. Hatta bi bende bi de babamda mousepad var. Bende goliathus speed, onda QCK var bunda bile hangisi daha çok control hangisi daha çok speed anlaşılıyor.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam fark çok anlaşılıyor. Ama bazen markasız mousepadlar düzgün kontrollü bi model falan çıkabiliyor. Hatta bi bende bi de babamda mousepad var. Bende goliathus speed, onda QCK var bunda bile hangisi daha çok control hangisi daha çok speed anlaşılıyor.
Hocam yani gidip de ofis mousepadi almazsan o fark o kadar belli olmaz

Global elo cs oynuyodum 30 liralık razer battalla da ayni oldu

140 liralık rgb li mousepad aldım yüzeyi farklı
Onla da ayni oldu

Yani o kadar fark etmesi benim düşünceme gore imkansiz

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Hocam yani gidip de ofis mousepadi almazsan o fark o kadar belli olmaz

Global elo cs oynuyodum 30 liralık razer battalla da ayni oldu

140 liralık RGB li mousepad aldım yüzeyi farklı
Onla da ayni oldu

Yani o kadar fark etmesi benim düşünceme gore imkansiz
Aslında dediğiniz şey kişiden kişiye değişen bir husus.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç