Deyv Masteyn
80+
Yanlış yazmışım pardon.Fark etmiyorsun hiç, gayet güzel. Ayrıca lod deniyor ona.
O sorun hariç çok güzel.
Yanlış yazmışım pardon.Fark etmiyorsun hiç, gayet güzel. Ayrıca lod deniyor ona.
evet kronik bir sorunRival 600 güzel maus ama kullanan çok kişi mausun kenarlarının sıcakta eridiğini söylüyor.
Ben o sebepten dolayı razer V2 almıştım aynı fiyata bence razer daha iyi.evet kronik bir sorun
Fanboyluk değil, elimde rival 3 var bugüne kadar 1 hatası olmadı, kauçuk erimesi de tost makinesine koymayacaksan önemli değildir. Bence sen düşmanlık yapıyorsun. Hiç denedin mi ürünleri?dostum bence fanboyluk yapıyorsun
ya bende razer v2 düşünüyorum fakat ekipmanların hepsi ayrı ayrı olunca kötü gözüküyor ve driver doluyor pcBen o sebepten dolayı razer V2 almıştım aynı fiyata bence razer daha iyi.
Bence hiç sorun olmaz ben maus olarak razer kulaklık olarak hyper x cloud 2 kullanıyorum, bilgisayar ilk açıldığında sadece razer'ın uygulaması açılıyor.ya bende razer v2 düşünüyorum fakat ekipmanların hepsi ayrı ayrı olunca kötü gözüküyor ve driver doluyor pc
Düşmanlık yapmıyorum. SteelSeries'İ senden çok seviyorumdur ve arctis 7 kullanıyorum fakat kronik bir problemi sorun olmaz denmesi hatalı bir davranıştır.Fanboyluk değil, elimde rival 3 var bugüne kadar 1 hatası olmadı, kauçuk erimesi de tost makinesine koymayacaksan önemli değildir. Bence sen düşmanlık yapıyorsun. Hiç denedin mi ürünleri?
memnun musun peki deathadder dan?Bence hiç sorun olmaz ben maus olarak razer kulaklık olarak hyper x cloud 2 kullanıyorum, bilgisayar ilk açıldığında sadece razer'ın uygulaması açılıyor.
Kendim de yaşamadım çevrem de lod sorunu yaşamadı, kauçuk erimesinin de 40 derecede falan olacağını düşünüyorum en az. Neyse teknoloji şans işi birazcık.Düşmanlık yapmıyorum. SteelSeries'İ senden çok seviyorumdur ve arctis 7 kullanıyorum fakat kronik bir problemi sorun olmaz denmesi hatalı bir davranıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
memnun musun peki deathadder dan?
tabii ki memnunum taş gibi maus, 1 seneye yakın oldu kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı zaten alırken razer markasına güvenerek almıştım iyiki almışım.Düşmanlık yapmıyorum. SteelSeries'İ senden çok seviyorumdur ve arctis 7 kullanıyorum fakat kronik bir problemi sorun olmaz denmesi hatalı bir davranıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
memnun musun peki deathadder dan?