Steelseries hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
Steelseries sizin gözünüzde nasıl bir marka ? Şahsen benim en beğendiğim marka sade ama hoş bi tasarımı var. Kalitesiz de sayılmaz diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir ?

Steelseries sizin gözünüzde nasıl bir marka ? Şahsen benim en beğendiğim marka sade ama hoş bi tasarımı var. Kalitesiz de sayılmaz diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir ?
Uygun modelleri kalitesiz yani performans olarak düşük kalıyor ama üst seviye ürünlerine diyecek bir laf yok ss arctis 3 kullanıyorum.

Uygun modelleri kalitesiz yani performans olarak düşük kalıyor ama üst seviye ürünlerine diyecek bir laf yok ss arctis 3 kullanıyorum.
Bende rival 600 kullanıyorum yakında da arctis 5 almayı düşünüyorum. Neden bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor

Kulaklık konusundaki kronik sorunları deli etse de yine de sevdiğim markadır. En sevdiğim kısmı ise tasarımları

Aynı fikir de değilim, Arctis 1 ile rival 110 kullanıyorum bu iki ürün de uygun fiyatlı giriş seviye ürünleri ve gayet kaliteliler fiyatına göre ben memnunum.

Heleki Arctis 1 in süngerlerinin rahatlığı mükemmel !

Bende rival 600 kullanıyorum yakında da arctis 5 almayı düşünüyorum. Neden bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor
Rahatlık ve tasarım ben arctis 3ü metroda vesaire de kullandım hiç sırıtmıyor kafamda yokmuş gibi müzik performansı yeterli ama geçen gamepower kirazu denedim yani ses şiddeti ve müzik zevki bana daha iyi geldi yani 600 liraya daha iyisi bulunur ama ben çok seviyorum :)

Şuan rival 300s kullanıyorum gerçekten çok güzel bir mouse hatta kablodan bıktığım için razer viper ultimate almaya karar verdim ama gerçekten fiyatına göre çok güzel bir mouse

Aynı fikir de değilim, Arctis 1 ile rival 110 kullanıyorum bu iki ürün de uygun fiyatlı giriş seviye ürünleri ve gayet kaliteliler fiyatına göre ben memnunum.

Heleki Arctis 1 in süngerlerinin rahatlığı mükemmel !
Kalite ve rahatlık konusunda sıkıntıları yok ama performans olarak bence ss arctis 1-3-5 den o fiyat bandında daha iyileri var mouse olarak da var ama kaliteli mi? kaliteli orasına diyecek bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,229
Üyeler
187,015
Son üye
1283k4zey
Geri