Arctis 7, 7+, 7p modellerinde birbirinden ayıran fark nedir acabaArctis 7 ve nova 7 üstü modelleri alınır
Tam bilmiyorum ama bir tanesi PlayStationda da kullanılabilir sanırım.Arctis 7, 7+, 7p modellerinde birbirinden ayıran fark nedir acaba
Tamamdır teşekkürler bir sorum daha olacak güvenilir ve bir sıkıntı olduğu zaman iade yada değişimi sorunsuz bir şekilde yapan steelseries kulaklık alabileceğim site öneriniz var mı acabaTam bilmiyorum ama bir tanesi PlayStationda da kullanılabilir sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada nova 7 güzeldir alabilirsiniz
Bozuk gelme olasılığını hiç düşünmediniz demi4 yıldır Arctis 5 kullanıyorum hala ilk aldığım gibi. Abartmış gibi olmasın ama çok güzel kulaklık, müzik dinlediğim zaman kulağıma takmıyorum, hoparlör olarak kullanıyorum![]()
AmazonTamamdır teşekkürler bir sorum daha olacak güvenilir ve bir sıkıntı olduğu zaman iade yada değişimi sorunsuz bir şekilde yapan steelseries kulaklık alabileceğim site öneriniz var mı acaba
pc , xbox ve ps için yapılmış modeller aşşağı yukarı hepsi aynı ben de 7x+ kullanıyorum öneririmArctis 7, 7+, 7p modellerinde birbirinden ayıran fark nedir acaba
Aslında öyle şu olsun dediğim bir özellik yok ama kablosuz olmasını istiyorum kablo artık rahatsız etmeye başladıKulaklık alırken markadan ziyade bütçe ve istediğiniz özelliklere göre tercih yapmak daha mantıklı.
Bütçen ne kadar, hangi özellikler olsun istiyorsun?
Teşekkürler düşüneceğimpc , xbox ve ps için yapılmış modeller aşşağı yukarı hepsi aynı ben de 7x+ kullanıyorum öneririm
TeşekkürlerAmazon