Steelseries mi Corsair mi?

Shiktary

80+
Reaksiyon skoru
65
Kablosuz istiyorum. Steelseries Arctis 3 wireless mi yoksa Corsair void Elite wireless mı? Rekabetçi oyun oynarım. Dışarıda kulaklıkla dolaşmam.

Ben Arctis 3'ü tercih ederdim.

Kablosuz istiyorum. Steelseries Arctis 3 wireless mi yoksa Corsair void Elite wireless mı? Rekabetçi oyun oynarım. Dışarıda kulaklıkla dolaşmam.
corsair elite tam sizin istediğiniz kulaklık o zmaan rekabetçi oyun için artric 5 den düşük tavsiye etmiyorum

dostum öncelikle şunu unutma arctis 3 wireless bluetooth ile çalışıyor ve bana kalırsa void elite daha iyi şahsen ben void elite tercih ederdim bir steelseries fanı olmama rağmen

dostum öncelikle şunu unutma arctis 3 wireless bluetooth ile çalışıyor ve bana kalırsa void elite daha iyi şahsen ben void elite tercih ederdim bir steelseries fanı olmama rağmen
Bluetooth önemli değil. Bilgisayarımda Bluetooth var.

ben olsam tercihimi corsair den yana kullanırdım. steelseries kulaklıklarını bir kaç defa gaming cafelerde kullanma fırsatım oldu hemde en iyilerini konfor acısından iyi değiller.

Corsair tercih ederdim.

Fury X stoğa geldiğinde alın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,971
Üyeler
191,190
Son üye
AeternaVictrixx
Geri