Ben kullandığında oldukça rahat gelmişti.Ne açıdan o kadar rahat olmadığını söylüyolar mesela
Rica ederim iyi forumlar.Herkese çok teşekkürler iyi forumlar
HS50 değil ancak HS60'ı deneyimledim. Aralarında çok bir fark yok. Ama deneyimlemeye de gerek yok, teknik olarak baktığımızda sağlamlık, malzeme kalitesi vb. bir çok konuda çok daha iyi. Ses seviyesi daha yüksek(Arctis 3 98Db, HS50 ise 111Db), sürücüleri daha büyük(Arctis 3 40mm, HS50 ise 50mm), mikrofonu çok daha iyi. Arctis 3 mesh patentli bir pad kullanıyor, HS50 ve sonraki modeller hafızalı yani kullandıkça kulağınıza göre kendini yapılandıran oldukça rahat deri bir pad kullanıyor. Devresel olarak ta oldukça iyi korunmuş, Arctis yere düştüğünde plastik sarsılmayı çok engelleyemezken HS50 ve sonrasının çelik yapısı iç devreleri oldukça sabit tutuyor.Ne açıdan o kadar üstün? Kullanıyor musun bilgi verir misin rica etsem ?
Sipariş ettim çok teşekkürler yorumun içinHS50 değil ancak HS60'ı deneyimledim. Aralarında çok bir fark yok. Ama deneyimlemeye de gerek yok, teknik olarak baktığımızda sağlamlık, malzeme kalitesi vb. bir çok konuda çok daha iyi. Ses seviyesi daha yüksek(Arctis 3 98Db, HS50 ise 111Db), sürücüleri daha büyük(Arctis 3 40mm, HS50 ise 50mm), mikrofonu çok daha iyi. Arctis 3 mesh patentli bir pad kullanıyor, HS50 ve sonraki modeller hafızalı yani kullandıkça kulağınıza göre kendini yapılandıran oldukça rahat deri bir pad kullanıyor. Devresel olarak ta oldukça iyi korunmuş, Arctis yere düştüğünde plastik sarsılmayı çok engelleyemezken HS50 ve sonrasının çelik yapısı iç devreleri oldukça sabit tutuyor.